Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

stration 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný malý horůrek. Jde hlavně o tu Věc, kolem které se to všechno točí. Je originální. Není to žádný magor se sekerou v ruce, ani žádný zombík či ufoun. Je to naprosto záhadná forma života. Do konce filmu se o ní dozvíme tak málo, že špekulovat o tom, kde se vzala, proč zrovna tady, jestli jde opravdu úplně zničit a podobně, můžeme ještě dlouho. Navíc ta Věc nemá mozek, nepřemýšlí. Chová se jako živý organismus. O to je působivější je a o to větší strach a respekt z ní máme. Prostě nevíme, co udělá příště a jak se dá před ní utéct a zachránit si holou, zatím nebodlinatou kůži. Další hororové igredience jsou také namíchány tak akorát. Sympatická trojka hlavních hrdinů, kde ženská naštěstí histericky neječí, ale přemýšlí, kde se z padoucha vyklube citlivý chlapec a z brýlatýho blbečka skoro Mac Gyver. Střih a občasné použítí "autentické kamery" se také hodí, hudby jsem si nevšimnul. Potěší i velmi sympatická délka. Jo, líbilo se mi to. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Tak tak, dva mlaďoši jedou do přírody na šukec po hvězdami, ale jelikož ten její jinoch je nimrod, který se bojí mravenců tak jedou do motelu. Po cestě chytnou nucený násilný stopaře se kterýma skončí na benzince kterou nikdo neobývá. A pak už začíná spravné rošambo. Cizopasné bodliny použivajíc k pohybu pohybující se bytosti, ať už lidi nebo zvířata se ukáží v správně krvavém světle. Bodliny dokáží ovládat i jednotlivé oddělené části těl(ruka jak z Adamsové rodiny). Film je pěkně barevný a dokonce jinoch si zavzpomíná na univerzálního vojáka(scéna s ledy). Celkově dost dobrý film. Akorát fakt nechápu jak mohla být tak přirozeně krásná holka s takovým čípkem, který neumí(postavit stan, bojí se přírody a přitom studuje biologii, řídit vůz, vyměnit kolo). ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originální a zajímavý horůrek. Bohužel vyššímu hodnocení přecejen zabránila jednoduchost děje a také velice nevhodný střih, který v okamžiku kdy se objeví monstrum (mimochodem mi dost nápadně vybavilo na mysl film Leviathan), neuvěřitelně nečitelně skoro až epilepticky nás začne zásobovat trhanými záběry, takže toho divák opravdu moc zajímavého nevidí. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprosto špatně nasnímané a kreténsky urychlené akční scény s nonstry. Pokroucené lidské těla by působili slíp kdyby se nehýbali rychlosti stíhačky. Gore mohlo být dobré, ale opět je to špatné nasnímané. Dabing je naprosto idiotský, ale nevím proč, líbilo se mi to. Njn hold 7 zlatavých Plzní dělá svoje. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)

Reklama

Reklama