Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V úvodu filmu se setkáváme s dvěma páry lidí, jejichž činy nechávají diváka přemýšlet nad tím, kdo z nich je větší smolař. Jestli ňouma Seth a jeho kočka Polly, kteří sice nedokáží postavit stan, zato ale dokáže jeden z nich základní část pro jeho stavbu zlomit; nebo uprchlý zločinec Dennis a jeho zfetovaná holka Lacey, která jednu chvíli pořád mele něco o nějaké Ginger. Ti zase měli ten pech, že jim fáro vypovědělo službu, když to nejmíň potřebovali. Během své pěší chůze po krajnici narazí na právě projíždějícího Setha a Polly, kteří nakonec musí romantické chvíle strávit v zablešeném motelu u cesty, místo pod hvězdami. Přepadnou je. Nikdo z těch čtyř však nemohl ještě ani tušit, jakým hrůzám budou muset čelit a jak se jejich cesty nakonec protnou. V rámci žánru nabízí Splinter poctivou, avšak pořád průměrnou podívanou, která ničím nepřekvapí. Výrazné plus má ona odpudivá "Věc", která je vskutku mimořádně dobře vytvořena a osoby, jí "postižené" mi připadaly jako z The Last Exorcism. Schopnost lámat části končetin proti jejich přirozenému fungování nemá jen tak někdo:) Film rychle utekl a jeho závěr je jen předpokládaným klišé. "Lacey byla stejná." - "Já nejsem jako ta tvoje bílá zfetovaná čůza!" ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku chytlavá zápletka a zajimavé monstrum se ztrácí za objektivy zmatené kamery, která hodně kazí výsledný dojem z filmu - některé scény jsem si musel pomaleji přehrát, abych vůbec něco viděl. S čímž samozřejmě souvisí absence jakékoliv hustší atmosféry, která by byla tady opravdu na místě - tři postavy zabarikádované na benzínce s monstrem okolo ní... Nakonec je z toho tuctové béčko. 50% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno a ať přemýšlím jak přemýšlim,nenapadá mě,za co tu je tolik hvězdiček,ale pokusím se obhájit moje podstatně menší hodnocení. Za prvé: nesympatičtí herci. Za druhé: nějak jsem ještě nepochopila,co ve filmu vraždilo,kde se to vzalo a z čeho to je. Za třetí: celou dobu byli hlavní hrdinové na jednom a tom samém místě. A za čtvrté: neuspokojila mě kamera(zvlášť když byl záběr na ,,tu věc" ,co působila nepříjemnosti i když vím,že to bylo z čistě finančích zálěžitostí.) Nevím,prostě mi to nesedlo. :-/ ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ha, nové originální neokoukané monstrum, zmutovaní ostnatí lidé díky záhadnému viru, mikroorganismu či plísni. Každý horrorový fanoušek zpozorní, protože to se v současné horrorové produkci každý den nevidí. A neuvidíte ho nakonec pořádně ani v tady, kvůli snad nejrychlejšímu střihu v dějinách filmu. Nepotěší ani absence strachu a napětí a přítomnost nepříliš výrazných herců, kterým jsem jejich hrané emoce nedokázal uvěřit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná jednohubka o obléhání jedné benzínky nezbednými parazity. Právě vyobrazení potvor mi přišlo na celém filmu asi nejlepší a dokonce, světe div se, ty bůhvíodkud mrchy působily i celkem originálně. Bohužel, jak už to tak v nízkorozpočťácích bývá, nahradila chybějící prachy poskakující kamera, ale tady se to dalo ve zdraví přežít. Co se ovšem nedá přetrpět je český dabing, před kterým všechny varuji. Patří k jedněm z nejhorších. 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama