Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Splinter je originální virus/bakterie/houba, která přeskakuje z člověka na člověka a je schopna ho vysát a pak ovládat. Horor, kterej se odehrává převážně na benzínce a jen s opravdu pár lidma, funguje dobře. Nízkorozpočťák, ale kvalitní. Atmosféry a napětí to sice moc nepobralo, člověk neměl o žádnou postavu extra strach, ale ten virus to tak nějak dokázal táhnout sám. Do toho trochu krvavejch a lámání končetin scének. Jen bylo vidět, že na to finále nezbylo moc peněz. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Podobných horrorů orientovaných v uzavřeném prostoru jsem již viděl tolik, že tohle mě nijak neoslovilo. Nápad zajímavý, ale zase ten trapný pokus o možné pokračování v závěru. Kamera byla příšerná, v "akčních" sekvencích sice bylo možné poznat co se děje, ale je takový problém něco natočit v klidu a bez parkinsona? ()

Reklama

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, od kterého jsem ani moc nečekal ale docela překvapil. A to tím, jak se postavy chovali reálně, ať už když jednají s jejich únosci nebo v situaci, kdy musí čelit největším záporákům filmu. Záporáci ale jsou nic moc, skoro je nevidíme a když už, tak jenom skrz roztřesenou kameru, což je určitě škoda, protože by mohli vypadat děsivě. Takhle je to ale jen jeden z mnoha horrorů podobného ražení. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Začiatok bol síce pomalší, ale našťastie to netrvalo dlho, odkedy prídu nešťastníci na tú benzínku, snímok výrazne naberie na napätí a atmosfére. Prekvapili aj slušné gore scénky a mordovačky. To najlepšie však čo ma v horore po dlhej dobe potešilo je zhmotnená predstava niečoho neurčitého, desivého zla, proti čomu sa účinná zbraň hľadá len ťažko. Film mi v tomto smere pripomenul Vec, len tu "nákaza" zaúradovala prakticky okamžite, nekompromisne a riadne nepríjemne. Na druhú stranu výrazne otravovala zlá kamera, hlavne v kritických chvíľach, roztrasené a chaotické zábery často degradovali tie najlepšie scénky. Ale aj napriek zmieneným nedostatkom, snímok by nemal uniknúť pozornosti žiadneho hororového fanúšika, za pozretie stojí. 60/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná jednohubka o obléhání jedné benzínky nezbednými parazity. Právě vyobrazení potvor mi přišlo na celém filmu asi nejlepší a dokonce, světe div se, ty bůhvíodkud mrchy působily i celkem originálně. Bohužel, jak už to tak v nízkorozpočťácích bývá, nahradila chybějící prachy poskakující kamera, ale tady se to dalo ve zdraví přežít. Co se ovšem nedá přetrpět je český dabing, před kterým všechny varuji. Patří k jedněm z nejhorších. 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama