Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 20 se uskutečnila 14. března 2004 v Madison Square Garden (New York City). Na kartě se sešlo dvanáct zápasů.

1) Big Show vs. John Cena (United States Championship)
2) Rob Van Dam & Booker T vs. The Dudley Boyz vs. La Résistance vs. Garrison Cade & Mark Jindrak (Fatal 4-Way World Tag Team Championship)
3) Christian vs. Chris Jericho 
4) Batista, Randy Orton & Ric Flair vs. The Rock & Mankind (Handicap Match)
5) Torrie Wilson & Sable vs. Miss Jackie & Stacy Keibler (Playboy Evening Gown Match)
6) Cruiserweight Open o Cruiserweight Championship
7) Goldberg vs. Brock Lesnar (Stone Cold jako speciální rozhodčí)
8) Rikishi & Scotty 2 Hotty vs. The APA vs. The Basham Brothers vs. The World's Greatest Tag Team (Fatal 4-Way Tag Team Championship)
9) Victoria vs. Molly Holly (Hair vs. Title Women's Championship)
10) Eddie Guerrero vs. Kurt Angle (WWE Championship)
11) The Undertaker vs. Kane 
12) Triple H vs. Chris Benoit vs. Shawn Michaels (World Heavyweight Championship Triple Threat Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

Paity 

všechny recenze uživatele

Označil bych tuhle Wrestlemanii za takový předěl, kdy se ze starého wrestlingu stal "moderní" wrestling. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tato Wrestlemania měla opravdu všechno. Evolution vs Rock 'n' Sock, Taker vs Kane, Eddie Guerrero a Chris Benoit oslavili společně tituly a spousta další kvalitní akce. Důstojně oslavené výročí. ()

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Wrestlemania spojená s Chrisem Benoit a Eddiem Guerrerem, dvou velkých přátel, kteří už zde bohužel nejsou, při jejich oslavě World titulů vládly emoce. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Vracíme se tam kde to všechno začalo. 12 zápasů, to je celkem ranec. No upřímně já se bavil, dokonce i u ženských zápasů. Co se mi fakt líbí, tak si to drží nějaký standart tahle PPV a nejde do některých zápasů úplně průměrně. Jasně, třeba jsou některé pomalejší a některé nemají takový spád a mohli by být označeny jako průměrný, ale ve výsledku to prostě odsejpá a člověk se nenudí. Jediný co tak já prostě nejsem fanda ženských zápasů a torrie sable atd nebylo prostě pro mne, ale druhej zápas kde si holí hlavy už byl celkem zábavný. Takže proč ne. Hlavně poslední zápas triple threat je naprostá bomba a skvělé zakončený, hlavně Eddie a Chris, dva přátelé spolu mohou oslavit své tituly, to je parádní legendární moment. Goldberg je tu zase k nezastavení a poradí si i s Brockem a prostě celkově já se opravdu bavil. Tohle jsem si fakt užil a nemám problém téhle Wrestlemanii to napálit, protože své lubileum oslavila se vší parádou. ()

Reklama

Reklama