Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život se může stát prázdným a nudným, pokud v něm zcela chybí iluze, fantazie a romantika. Právě to nám připomínají tvůrci filmu, jehož hrdinou je jedenadvacetiletý mladík, který se vydává za Dona Juana DeMarco. Kromě toho, že se tak obléká, také opakovaně tvrdí, že je tím nejlepším milencem na světě, který měl už tisíc žen. Jen jediná ho odmítla, krásná dona Anna. Právě proto chce ukončit svůj život skokem z obrovského billboardu, v čemž mu zabrání psychiatr Jack Mickler. Ten má rozhodnout o dalším osudu mladíka během jeho vynuceného pobytu na Woodhavenské státní klinice. Setkání podivného pacienta, který okouzluje nemocniční personál, a vynikajícího, ale unaveného lékaře, jenž naslouchá jeho barvitým vyprávěním, ovlivňuje obě strany... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (152)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná, jednoduchá romantická komedie. Při menším vypilováním scénáře a vyměnění nudného režíséra Levena nějakým lepším vypravěčem to mohlo být něco speciálního. Trochu rozporuplně tady vyznívá účast Marlona Branda, který tu hraje opravdu pěkně civilně a velmi vtipně, ale do své role měl být možná o dvacet kilo lehčí aby do role víc seděl ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Bolo to pomerne nezáživné, ale Depp bol dobrý. Tie historky o živote Dona Juana boli fajn, ako aj koniec. Ale Brando...ach jaj. To je škoda hovoriť. Celý film musel očividne kľučkovať okolo jeho nadváhy (je už doslova obézny) a do svojej úlohy sa vôbec nehodil. Nebyť jeho, celý film vyznie lepšie. Nuž, aj takto môžu končiť herecké legendy... ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh je dosť absurdný, rovnako ako duo v ňom - ​​Marlon Brando a Johnny Depp. Ale sú výborný. Mainstream si zvyčajne myslí, že publikum je pri tvorení romantických komédií pri takomto filme napálené, ale nie je to tak. Stále je nás tu zopár, ktorých baví kombinácia inteligencie, elegancie a romantiky. Tento film prináša všetky výhody. 7/10 ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrným film s, jak jinak než nadprůměrným Johnnym. I já, být ženou, bych se do Johnnyho, jakožto Dona Juana zamiloval, protože jeho herecký talent je vskutku k pomilování! :D Ačkoliv tato role nepatří mezi ty, kde by se mohl naplno projevit. Samotný film byl pro mne až příliš neosobitý, a i přes silnou vřelost romantických vztahů mne zanechal chladným. Závěrečná pointa úsměvná. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se dívala jenom z jednoho prostého důvodu - moc se mi líbí Johnny Depp. I jako chlap, i jako herec, protože takové kreace, co předvádí on, to prostě moc lidí neumí. Dívat se na něho v tomhle filmu - to bylo teda něco, moc mu to slušelo. Ale trochu mě překvapilo, po jeho skvělém Jacku Sparrowovi, jak tady hrál tak celkem normálně. No a ten děj, ten se mi zdál místy dost divný, takový fakt i pitomý, takže celkově dobrý hlavně kvůli Johnnymu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Johnny Depp souhlasil, že si zahraje v tomto filmu za podmínky, že psychiatra bude hrát Marlon Brando. (HappySmile)
  • Když vezme dr. Mickler svou ženu na večeři, můžete zřetelně vidět ženu, která byla poslední "obětí" Dona Juana na začátku filmu. Sedí sama a hraje si se lžičkou, jako by na někoho čekala, stejně jako při prvním setkání. (HappySmile)

Reklama

Reklama