Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

Reklama

walsidal 

všechny recenze uživatele

Zábavná romantická komedie s dobrou zápletkou: Kat má jít na svatbu své sestry, kde bude svědkem její bývalý přítel, který ji opustil. Kat má potřebu předvést, že je šťastná i bez něho. Rozhodne se proto využít služeb profesionála a zaplatit si doprovod, který jí budou všichni závidět… Film sice není žádný Tarantino, ale je v něm řada vtipných i vážných momentů a především Debra Messing a Amy Adams v rolích nevlastních sester z něho udělali celkem příjemnou podívanou, což platí zejména o pasážích, kdy Kat před svým bývalým provokativně demonstruje svoji současnou lásku a štěstí… ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chci se přetvařovat, tady máš prachy.. Miluji tě, tady je máš zpátky.. Uprostřed silnice ležící nesčetněkrát přejetá vačice, na kterou někdo nastříkal osvěžovač vzduchu z WC. Pár lidem to bude vonět, zbytek bude slzet a nebude to dojetím ani smíchem.. Dermot Mulroney mi byl doposud vcelku lhostejný. Ten stav trvá, jen si k němu ještě zařadím charakteristiku „kožený paňáca“.. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická až šablonovitá romantická komedie se všemi svými klady i neduhy. Těch druhých je ale bohužel více. Přesto však přiznávám, že jsem byl po jejím shlédnutí spokojen. Záleži totiž na správném načasování. Máte-li totiž náladu na naprosto bezproblémovou, zcela předvídatelnou a v podstatě nesmyslnou podívanou, v niž hlavní roli hraje škádlení dokonale vymydleného hlavního páru se sladkým koncem. Nebudete zklamáni. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama