Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek je brutální nářez a tak jsem se fakt těšil, pak přišli přesvědčující herci a skvělý příběh. Jenže největší škoda tohohle filmu je vražedný duchářský způsob který není vůbec dobrý ani děsivý. Ale důležité je že příběh byl mrazivý a loď měla dobrou atmosféru a konec pro mě překvapivý takže uspokojení po všech špatných věcech jsem našel. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Duchařské horory mi už nějak začínají lézt krkem. Loď duchů jsem viděl už dávno, ale moc si ji nepamatoval a tak jsem ji ohodnotil a okomentoval, až nyní, kdy jsem ji shlédl znovu. Naprosto průměrný film, který ničím neurazí, ale ani nenadchne. Dobré je samozřejmě prostředí staré lodi, která bloudí mořem a "hledá" další duše. Vše je pěkně rezavé, vlhké a prohnilé. Když začnou kolem vířit dávno mrtví lidé, přijde mi to už ale, jak špatný vtip. Čekal bych více strachu a emocí. Jde přesně o ten typ filmu, který zasunete mezi ostatní, kde bude ve svém průměru ležet do doby, než dostanete chuť vidět něco staršího, co si moc nepamatujete. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Peckovni lehce podhodnocenej horurek kterej se ke konci trochu zmneni na tuctovej thriler ale i tak se mi to dost libilo skvelej namet i atmosfera hrdinove prochazejici se po desivy lodi jsou postupne likvidovani luxusni lekacky prijemna delka co neunudi a zaverecna brilantne vysperkovana pointa fakt dost dobry a ja davam za ctyri v pohode kousek ze tu ma jen 48 procent uz mne neprekvapi jsme preci na CSFD kde je to samej filmovej odbornik nebo ne? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Posádka remorkéru objeví luxusní plavidlo pohřešované více než čtyřicet let. Šestičlenná posádka záchranářského remorkéru v Beringově průlivu objeví přes čtyřicet let pohřešované luxusní plavidlo Antonia Cruz. Pradávné mariňácké zkazky říkají, že se na palubu opuštěných lodí, co připlavaly z otevřeného moře, nikdy nemá vstupovat. Údajně se totiž jedná o "lodě duchů", v nichž bloudí duše zemřelých, kteří zahynuli při lodních haváriích a neštěstích. Námořníci chtiví pokladů však tohle pravidlo poruší a záhy pohlédnou do tváře smrti. Originální námět zpracovaný s nadhledem skýtá spoustu překvapení na palubě prokleté lodi. Vstupuje se jen v případě, že máte rádi netradičně pojaté duchařské horory s překvapivou pointou na závěr a příliš se nepitváte v logice děje, ani v logice motivace postav. Pak máte velkou naději, že s touhle lodí nezabloudíte do neznáma a užijete si skutečnou hororovou plavbu. Mé hodnocení: 60% ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Ať se Lod duchů snaží hrát na cokoliv, atmosféru staroby a nekonečného bloudění oceánem ji nikdo nevezme. Ze všech stran prostoupávající rez, dlouhé klaustrofobické chodby. Bohužel děj na tom tolik dobře není. Asi do půlky filmu jsem se vcelku dobře bavil, vše ale pokazil konec a dementní vyvrcholení celé zápletky, které se zvrtlo v absolutní patos. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 39. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Rozpočet filmu byl 20 milionů dolarů a film celosvětově vydělal přes 68 milionů dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama