Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

wilczo2 

všechny recenze uživatele

Toto je chuťovka, ktorú ocenia asi len tí, ktorí to zažili... Práca v zaprdenej kancelárii, plno nezmyselných papierovačiek a hlúpych utužujúcich akcii typu "havajské piatky", 8 rôznych šéfov, ktorí človeka z**bú za to isté... no a to si tak jedného dňa poviete DOSŤ a "čo keby som si aj ja trošku zobral z toho, na čo driem ako kôň a beztak z toho mám prd?" Prípadne "ja to tu podpálim, keď mi už aj tú spinkovačku zobrali, šmejdi!"... A sused Lawrence, plný životných rád, to je ešte len tá červená spinka na štóse papierov, ktoré aj tak nikdy nikto čítať nebude... 10 rozmr*aných kopírok z 10! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch malých méně známých komedií, které v sobě mají jisté něco co vás hned okouzlí, svou skromností, upřímností (škoda že dnes ve světě teen komedií se již pro ně nenachází místo). Vedle americké verze seriálu The Office modla a povinnost pro každého, kdo strávil alespoň jeden den "prací" v kanceláři. :-) 70 % ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bohovská nadčasová pecka a dokonalá satira na white-collar jobs, ktorú musí milovať každý, ktorý si niečim podobným prešiel, alebo dobre pozná toto prostredie. Množstvo skvelo napísaných postáv, výborne vypointovaných gagov a v neposlednom rade kvantum detailov z korporátneho sveta! Za skoro 20 rokov zostarli maximálne obrazovky počítačov. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jennifer miluji a zde byla opravdu sladká. Jinak film, u kterého se vždy dost nasměji. Vtipná, svižná, jednoduchá a příjemná komedie, ve které dojdeme k ponaučení, že pracovat člověk prostě musí, ikdyž ho to dvakrát nebaví (najít si něco, kvůli čemu ho to bavit alespoň částečně bude) a že podvádění by se nemělo vyplácet (alespoň ve filmu). Postavy jsou vhodně vybrané. Dost mě ale štval ten vůl se "svou sešívačkou", takže jsem mu ten krásný konec pod palmami vůbec nepřál. Celou dobu je to pitomec na entou, ale když najednou přijde k penězům, je z něj chytrák jak prase. Jinak zábavných seků bylo ve filmu fakt dostatek a především scéna s pomstou kopírce mě vždy dokáže velmi pobavit. PS: Vložte A4, co je kurva zas tohle? ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Vynikajici "korpo-bizar-komedie". Cast se opravdu povedl. Kdo stravil aspon nejaky cas v korporatnim open space pekle, uzije si o neco vice. Pokud navic ocenite i vyborny soundtrack plny hip-hopovych klasiku ala Geto Boys a par dalsich muzikalnich tresnicek ci necekanych kombinaci, neni co resit... :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)
  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno