Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Recenze (475)

CinemaView.sk (Robert Pospiš)

"Domino sa tvári ako film, ktorý má niečo do seba, ale v skutočnosti je to len veľká nafúknutá bublina. To pozitívne na filme je pár dobrých akčných scén, slušné herecké obsadenie, čierny humor na slušnej úrovni a originálny soundtrack. Všetko ostatné je len účelovo natočený mix žánrov, ktorý diváka…" více

Filmkabi.net (Jan Hlubek)

"Už dost komplikovaný scénář Richarda Kellyho skládá Scott do přebujelého soustrojí flashbacků, flashforwardů (!), zastavení obrazu, jeho převíjení dopředu dozadu, doplňujících titulků a voice over komentáře. V některých scénách přechází až k fantazmagorii, jindy se drží téměř dokumentaristicky…"

Filmpub.cz (Radomír Kokeš)

"Domino je v podání křehké Keiry Knightleyové skutečně zajímavá hrdinka, Mickey Rourke (cool) charakter, Christopher Walken zkrátka skvělý a Lucy Liu charismatická i na tom malém prostoru, který má. Právě schopnost zařadit do zběsilého přívalu vypravěčské potměšilosti občas i emotivně napjaté…"

Filmweb.cz (Viktor Palák)

"Při sledování Domino budete mít místy pocit, jako byste na mezkalinu hráli Need for Speed. Fakt, že si jeden z renomovaných českých kritiků (můžete hádat, který) dal po pětadvaceti minutách filmu tu práci a prodral se přes celou řadu k východu, tak může sloužit jako doporučení i jako varování." více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Kto sa s týmto faktom zmieri, spolovice už pred predstavením vyhral a je pripravený na to, čo ho čaká. Lenže Richard Kelly asi tiež nie je úplne normálny tvorca, lebo do filmu narval strašne veľa vedľajších pasáží, ktoré s hlavnou líniou nemajú spoločné vôbec nič a ostrú chuť gulášu ešte stupňujú.…" více

MovieZone.cz (Petr Čihula)

"Když Domino skončilo(a?), dlouho jsem přemýšlel, jestli jsem vlastně byl či nebyl spokojený. Z příběhu si kvůli jeho roztříštěnosti nepamatuji prakticky nic, v hlavě mi uvízlo jen pár hlášek a Keira, které jsem to chvílemi nevěřil ani za mák a chvíli to zase ušlo (zato Mickey Rourke je badass…" více

Tiscali.cz (Šimon Šafránek)

"Domino je jiné kafe. Žádná upracovaná expozice, žádná hra na realitu. Domino je dj-ský set převedený do filmu, kamera přimontovaná na kuličku fantaskního flipperu, film velmi blízký Gilliamově Strachu a hnusu v Las Vegas a Stoneovým Takovým normálním zabijákům. Je to film stvořený pro kino, pro…"

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama