Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jennifer mezi dvěma muži? To by snad šlo. Jennifer mezi Ruffalem a Costnerem? To si snad děláte prdel! Nic proti nim, mám je docela rád, ale sem se prostě nehodí. To netvrdím kvůli tomu, že chci Jennifer jen pro sebe. Já vím, teď si asi klepete na čelo a říkáte si, Djokere, ta pro tebe není dost dobrá. Mně by však stačila. Díky Markovi a Shirley jsem se alespoň párkrát zasmál, ale jinak to jen parazituje na slávě Absolventa. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jennifer hraje většinu času v komediích, kde má přítele a řeší se vztahy. Její filmy mám rád, ale všeobecně je to všecko od ní do základu průměr. Průměr se pak zvyšuje se skutečností, jací herci se po jejím boku objeví a tady Mark Ruffalo ani Kevin Costner tenhle film z průměru vyhrábnout nedokážou. No a dalším neméně důležitým faktorem je i humor, který se ve filmu objeví. A ten se ve filmu taky moc neobjeví. Takže je to vlastně průměr, který neurazí, neuškodí a jediné plus je právě Jennifer. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmy Roba Reinera mě nikdy snad kromě Misery nebavily. Všude dobře, doma nejlíp bylo zoufale dětské. Co je šeptem... je zase zoufale ženské. Na Jennifer se dobře kouká, čemu člověk ovšem nevěří je to jak ji dokázal sbalit zde hrozný Kevin Costner. Absolvent byl nadprůměrný film, dost zamrzí, že někdo se takhle po něm vozí a neustále se na něj odvolává. Nevtipné, leč částečně poučné. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Klebetí sa, klebetí, ale nič také zaujímavé som sa nedozvedel. Pomerne trápna záležitosť svojou hlavnou pointou postavená na filme Absolvent (1967). No to vysvetlenie okolo toho a celý ten príbeh no... ešte teraz ma z toho bolí hlava. Veľká nuda. Na druhú stranu bavili aspoň herci. Podpriemer. 40/100 ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s dobrým obsazením. Celá zápletka nevybočuje z hollywoodských klišé, avšak jednu postavu je třeba vyzvednout: Shirley MacLaine zahrála babičku hlavní hrdinky přesvědčivě, ovšem to nic nemění na tom, že její postava tvoří černou skvrnu na jinak průměrném filmu. Tvůrci jí mohli napsat trochu méně otravnou roli. Kevin Costner exceluje, Mark Ruffalo hraje dobře, ale filmem se skoro jen mihne a myslím si, že jiný herec by se hodil více. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první film, který vyšel jak ve standardním DVD formátu, tak i v high definition. (don corleone)
  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama