Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zrovna je víkend a já jsem se rozhodl, že si ho zpříjemním dvěma animáky. Po Mravenčí polepšovně je to Lovecká sezóna. Představte si příběh o jednom lenošném medvědovi do jehož života vstoupí až moc upovídaný jelen. Ten medvěda přesvědčí, aby se s ním vydal do přírody prožívat různá dobrodružství. Jenže zrovna v době, kdy začíná lovecká sezóna a oni jsou v lese. Film je protkán vtipnými scénkami. Např. když medvěd hledá místo, kde by se mohl vyprázdnit. Vizuálně a graficky na mě tento snímek působil zvláštně. Zvířata mě připadala, že jsou „plyšová.“ Rozhodně jsem viděl mnoho snímků s podstatně lepší animací. A to byly dříve natočené, než tento v roce 2006. Film nemohu hodnotit jinak, než slabými třemi hvězdičkami. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Výborné animace a výborné hlášky. Rozhodně nadprůměr mezi animáči, minimálně srovnatelný s filmem Za plotem. Gary Sinise, který propůjčil hlas Shawovi mě svým komediálním talentem fakt překvapil. Netušil jsem, že tak vážně vypadající člověk umí vyluzovat takové zvuky:-) (kytara). "I hope the bold eagle did´nt turn!" ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pokus o dobrý animák stroskotal!Sony nedokázalo týmto animákom konkurovať spoločnostiam ako je napr.Pixar.Celý tento snímok vyzerá ako nedokončený!Rozpočet 85miliónov dolárov sa asi stratil v peňaženkách Martina Lawrence a Ashtona Kutchera,pretože v tomto animáku ho rozhodne nieje vidieť!Vizuálna a grafická stranka snímku je nedotiahnutá do konca.Charaktery hlavných hrdinov sú pozbierané z iných animákov,takže nejide o nič nové!IZ réžie má aké-také skúsenosti jedine Roger Allers a tak to aj dopadlo!Open Season sa nepodarila.2*zá doslová"pár"scén u ktorých mi nabehol náznak smiechu! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Značně bláznivý úlet, který sice dokáže po většinu času pobavit, obsahuje množství vtipných situací i hlášek, ale postrádá lehkost, propracovanost a umírněné využití a propojení ostatních prvků tak, jako to dokáže král animovaných filmů, Pixar. Lovecká sezóna je nesmírně ukecaná, dynamická a děj staví v podstatě na fungující souhře hlavních hrdinů:) Jeden z nich se dokáže ožrat z cukru a ten druhý si zase při výšlapu po skalách notuje naši hymnu:) "Přestávka na oběd!" - "Co máš dneska?" - "Dřevo a ty?" - "Dřevo, chceš měnit?" :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Animace 7/10/// +akce, narážky, humor -slabší animace, banální příběh, dosti nezajímavé nebo nesympatické, ten jelen překonává i oslíka ze Shreka/// Tak podle ohlasů a ukázek to měl být řádněj průser a nakonec taky je. Je to fakt bída s čím si tvůrci troufnou přijít. Naštěstí závěr to hodně zachraňuje, protože je pořádně akční a taky zábavný. Takže konečný dojem si tím film u mě vylepšil. Jen doufám, že pokračování na tom bude aspoň podobně./// Celkem 67%/// ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama