Reklama

Reklama

Farscape: Mírová operace

(TV film)
  • Česko Mírová operace (více)
Trailer

Obsahy(1)

Odporné impérium Skerenů zahájilo rozsáhlou válku a Mírové alianci zbývá poslední naděje: poprosit o pomoc astronauta Johna Crichtona z planety Země, který byl při plnění svých povinností vcucnut do galaxie velkou červí dírou. Jeho úkolem je stvořit důležitou zbraň a přivést mírovou rasu do bezpečí dřív, než poslední válka přivodí konec vesmíru. Film vznikl za pomoci nejmodernějších vizuálních efektů a byly pro něj vytvořeny desítky unikátních masek a originálních kostýmů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

sirien 

všechny recenze uživatele

Výborné a čestné zakončení seriálu. Je bohužel místy dost cítit, že to je "zkrácená" verze původně zamýšlené páté série, ale ti z nás, co Farscape zkoukli, to odpustí (naopak je hezké vidět náznaky věcí, co v té sérii měly být rozvedené - a bohužel nebyly). Ti, co seriál neviděli - popravdě, vůbec nemají důvod na tenhle film koukat (narozdíl od Serenity není točený tak, aby dokázal stát sám o sobě, vůbec nic nevysvětluje a prostě předpokládá, že víte a vůbec na nic neláká a prostě předpokládá, že ho vidět chcete) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Se závěrem otevřeným jak tlama egyptské požíračky a s ultimátním konfliktem na spadnutí by fanoušci seriálu tvůrce sežrali zaživa, kdyby jim nedali alespoň jeden film. Štředří to lidé jim věnovali celou minisérii našlapanou k prasknutí. THE PEACEKEEPER WARS představují to nejlepší co FARSCAPE nabízí a já jsem rád, že jsem se do tohohle seriálu nechal uvrtat. :-) Červí díry, ne! Zbraně, ne! Zabíjení, ne. Crichton, ne. ()

Reklama

Ivusha 

všechny recenze uživatele

4 a půl, byla to super řežba, jen se mi nelíbilo, jak naložili s D'argem:))) Prostě jsem se v tomhle ohledu ukázala býti sentimentální husičkou:)) Vizuální proměna Sikozu byla podivná a ještě podivnější bylo, že Lani Tupu aka Pilot měl jinak pozměněný hlas, takže tam byl hrozně slyšet jeho originální tón a nemohla jsem se zbavit myšlenky, že je to Crais v převleku%) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zakončení velké ságy Farscape se neslo přesně v duchu seriálu. Film nám osvětluje některé věci, které seriál né úplně pořešil. Upřímně jsem s koncem seriálu spokojen, ale myslím si že skončil přesně v době kdy měl našlápnuto na pátou hvězdičku. Řekl bych, že scénáristé v 1999 nečekali, že se Farscape stane takovým kultovním sci-fi, v době kdy naplno běžela Stargate a nikdo by se tomu ani nedivil, ale tento australsko-americký seriál to dokázal a vydobil si své místo navýsluní. Škoda, že jsi toho scénáristé nedokázali všimnout dříve a některé slabší díly nevyměnili za prohloubení příběhu jednotlivých postav. Ale to je tak jediné, co jsem s odstupem času shledal za chybičku. Jinak mě pojetí vesmíru v podobě Farscape velmi bavil a líbilo se mi, že je to úplně něco jiného než např. zmiňovaná Stargate. A taky Farscape má nejvíc sexy alienky ever!!!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serial sice skoncil docela zajimave a necekane a zaver byl fakt silnej, ale precejen osudy spousty postav a cela zalezitost ohledne nejultimatnejsi zbrane v cely galaxii a intergalakticky valky nebyla vyresena a to film napravuje. Jede presne v stejnejch kolejich jako serial (a primo na nej navazuje), takze se da rict, ze to jsou v podstate jen 4 dily dohromady. Nicmene 4 naprosto dokonaly dily, kdy se uzavrou osudy vetsiny hlavnejsich postav a vyresi se vetsina veci a na zaver pride skutecne ultimatni mega rezba. Nicmene, kdo nevidel serial, tak na tohle vubec koukat nemusi, pac to asi nepochopi. Stejne jako v pripade serialu se jedna o jedno z nejlepsich sci-fi, ktery i pri trojhodinovy delce ani na moment nenudi a zaver tu je lepsi nez u serialu, takze jasnejch 5*. "Tohle je tvoje hriste". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Pokoj, ve kterém se na konci filmu loučí Scorpiusův klon s Johnem Crichtonem, je replikou pokoje, ve kterém přistane Bowman ve filmu 2001: Vesmírná odysea. (Level5)

Reklama

Reklama