Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jeden den toho je snad až příliš! Mrtvola v řece, jejíž žaludek je vyplněný plyšovým medvídkem, ztracené stvrzenky, hodinky, ... únos vysoko postaveného policisty, „ti lepší" opět na policejní stanici v Odaibě. Kam dřív skočit? Nejhorší tři dny Aošimi mohou začít. (Zíza)

Recenze (4)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Film navazující na seriál Odoru daisosasen balancuje typicky japonským způsobem na pomezí vážného kriminálního filmu a krimikomedie. Běžná městská policejní stanice se potýká s případy, které jsou zjevně nad jejich síly, a docela jim to jde. Možná by scénáristé našich zoufalých druhořadých kriminálek mohli shlédnout tuto japonskou televizní produkci, aby omrkli profesionální práci bez trapnosti a s invenčním originálním příběhem. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v seriálu tu máme perfektně promyšlený scénář, výborné dialogy, situační humor a zločince. A jako obvykle se do toho Aošima připlete, až mu to nedá spát. Velmi kvalitní pokračování perfektního seriálu. Pobaví, zabaví, nadchne a opět jako třešnička na dortu k tomu hraje velmi dobrá hudba. Silné 4*. Titulky. ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Došlo k únosu papaláše. Rozdělíme si úkoly: centrála si vezme na starosti veškeré vyšetřování, místní policejní stanice jí poskytne prostory a vymyslí, co napsat na cedulku, která se pověsí na dveře, za které se jim nastěhoval speciální tým. A ze stolů se navíc začaly ztrácet účtenky k proplacení... "Bayside Shakedown", natočená v televizní produkci se seriálovými herci, sice občas zahraje na vážnější strunu, jinak je ale výborně vyváženou krimikomedií, které se podařilo vyhnout trapnosti policejních komedií i směšnému patosu detektivek. ()

Reklama

Reklama