Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bubeník Marty, kytaristé Radek a Tom a zpěvák Luki sice mají zkušebnu v opuštěné kladenské vodárně, ale chybějí jim pořádné nástroje i peníze. Získají sice možnost předvést se vlivnému Djangovi, přehrávka však skončí fiaskem, když jim technika selže po prvních tónech. Jenže Radek byl právě vyhozen z tiskárny, Tom prodává kytky s přítelkyní Šárkou, Marty je sice synem starosty, myslí však pouze na holky, a tak je brzy z každého místa vyhozen. Stejně dopadne i Luki, jenž dostane padáka po maléru, který způsobil v domě milionáře Salingera. Napadne ho unést Salingerovi milovaného psa Johnyho a chtít za něj výkupné. Marty se dostane do Salingerova domu a uspí psa prášky, takže ho vystrašený milionář zaveze k veterináři, odkud ho mladíci ukradnou. Zavolají Salingerovi, domluví předání výkupného a další den mají v rukou kufřík s penězi. Jenže pak se vše zhatí. Kufřík i se Šárčiným autem exploduje a jen náhodou se nikomu nic nestane. Pes Salingerovi uteče a vrátí se k nim. A to je malér, protože boháč poslal drsného pobočníka Igora, aby zvíře našel a přivedl zpět. S pomocí kriminálníka Chřestýše vymyslí nový plán, ale než ho stačí realizovat, pes zemře. Teď už se zuřící Salinger nezastaví, dokud je nedostane. Podle Chřestýše zbývá jediná možnost - musí ho předejít a dostat do kriminálu. A tak se zrodí další plán. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (534)

novoten 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nenásilné a příjemně koukatelné. Na rozdíl od takových Rafťáků se nemusím červenat při okatém product placementu, jen ta Mádlova neodolatelnost zase působí jako sci-fi. Stejně tak Kotkův pseudodrsný komentář otírající se v každé druhé větě o "jointy a masakr" ničí jakýkoli trvalejší humor. Ale protože jde o snaživou poctu Ritchiemu a spol., musím uznat, že nějaká, jakkoli občas silně nešikovná, invence se dostavila. Za to mračící se třetí hvězda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Ten den, kdy to všechno začalo, vypadal úplně hnusně normálně. Ale ve vzduchu už to viselo. Jako když nad váma vysí sopl a chystá se odlepit. Znáte to....." Je fajn, že Janák nikoho nemíní otravovat zdlouhavým vysvětlováním. Nemám problém s tím, jak se tu mluví, ale chybí mi pořádná muzika, která by dala zapomenout na blbej příběh, kterej bohužel není ani moc vtipnej. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděl ledacos, mimo jiné i Festival filmů otrlého diváka 2005 (opravdu). Ale takovouhle sračku si fakt nedokážu vybavit.... Na každém filmu by ale člověk měl najít alespoň dva klady. Zde tedy jsou - za prvé mě pobavili Hrušínský a Sloup (za to je *), za druhé jsem pyšný, že jsem to dokázal dokoukat. A teď zápory - debilní děj, idiotské postavy, rádoby drsné nevtipné dialogy, adorace kriminálního chování, které ale chybí Verhoevenovská nebo Tarantinovská nadsázka, a plejáda prkenných neherců od už známých Mázla s Kokotkem přes rodinu Jandů po prakticky kohokoli, kdo ve filmu je. Nechápu Nebřenského s Postráneckým, asi nebylo na složenky..... K tomu se přidává i product placement - ty firmy si budu pamatovat a nikdy (!!!) už si jejich výrobek/službu nekoupím (Bernard, Pepsi, Mironet, klub Lávka). Last but not least citace z filmu: "A kde mám jako kurva vole toho veterináře jako najít?" "Si vem kurva jako Zlatý stránky, ne pičovole." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smůlou pro tento film je to, že hlavně Kotek a bohužel už i Mádl jsou tu víceméně dost ubozí a mnohem lépe z toho vyšli jejich dva kolegové. Za největšího ocasa celého filmu však považuji Hrušínského, který tohle fakt neměl zapotřebí. Jinak co se týká té krimi-gangsterské zápletky, tak Postránecký z toho každopádně vyšel jako vítěz. On a ten vycpaný „pes“ z toho vyšli jako úplní vítězové. Jinak tak trošku bída, občas okořeněná troškou humoru a samozřejmě spoustou vulgarit… ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se silně nepovedlo. Dvojka Jiří Mádl a Vojtěch Kotek a tohle ? Snowboardáci a Raftáci byly skvělé filmy. Tohle je bohužel úlet. Známé herci a stejně nic extra. Vojtěch Kotek, kterého nemusím mě zde akorát naštval svoji vzhledovou vizáží. Ani Mádl to nezachránil. Příběh nulový, vtipné scény za moc nestojí, takže ve výsledku bohužel silný propadák. Hodnotím na 1% = odpad! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Kluci jezdí v autě značky GAZ, model GAZelle 2705 z roku 2003. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kladně a v Kolíně. Vila, kterou ve filmu vidíme, se nachází v Ratboři. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Ve scéně, kdy Radek (Martin Písařík) vstává, hraje Evropa 2 Ranní show. Ta však začíná v 6 hodin, nikoliv v 5, kdy Radek vstal. (Skarface)

Související novinky

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama