Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bubeník Marty, kytaristé Radek a Tom a zpěvák Luki sice mají zkušebnu v opuštěné kladenské vodárně, ale chybějí jim pořádné nástroje i peníze. Získají sice možnost předvést se vlivnému Djangovi, přehrávka však skončí fiaskem, když jim technika selže po prvních tónech. Jenže Radek byl právě vyhozen z tiskárny, Tom prodává kytky s přítelkyní Šárkou, Marty je sice synem starosty, myslí však pouze na holky, a tak je brzy z každého místa vyhozen. Stejně dopadne i Luki, jenž dostane padáka po maléru, který způsobil v domě milionáře Salingera. Napadne ho unést Salingerovi milovaného psa Johnyho a chtít za něj výkupné. Marty se dostane do Salingerova domu a uspí psa prášky, takže ho vystrašený milionář zaveze k veterináři, odkud ho mladíci ukradnou. Zavolají Salingerovi, domluví předání výkupného a další den mají v rukou kufřík s penězi. Jenže pak se vše zhatí. Kufřík i se Šárčiným autem exploduje a jen náhodou se nikomu nic nestane. Pes Salingerovi uteče a vrátí se k nim. A to je malér, protože boháč poslal drsného pobočníka Igora, aby zvíře našel a přivedl zpět. S pomocí kriminálníka Chřestýše vymyslí nový plán, ale než ho stačí realizovat, pes zemře. Teď už se zuřící Salinger nezastaví, dokud je nedostane. Podle Chřestýše zbývá jediná možnost - musí ho předejít a dostat do kriminálu. A tak se zrodí další plán. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (534)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialený film, ktorý sa hraje na nejakú komediálny mafiánsky film. Niekedy dosť tvrdý a preto mi niekedy zastával rozum, ako môžu hlavné postavy robiť to, čo robili. Nomináciu za strih na českého Leva si to zaslúžilo, ale inak totálne nezvládnuté príbehovo, doslova sprostý film. Nech mi to bratia a sestry z Českej republiky prepáčia, ale toto mohli natočiť len oni. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jak si vysvetlit, ze z celeho kina se nejvice smala nase ctverice? Mame odlisny smysl pro humor nez ti zbyvajici? Ne, zhuleni jsme opravdu nebyli. Je fakt, ze Podvrataci maji par hluchych mist, na druhou stranu mnoho hlasek bude mezi teenagery znamo jeste hodne dlouho. Z cele "trilogie" bych Podvrataky zaradil nekde mezi Raftaky a Snowboardaky, pricemz Raftaci jasne vedou... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, viděla jsem jen kousek, než jsem usoudila, že sledovat dál by bylo trestuhodné mrhání časem. Nevím, co bych na tuhle... tohle... tenhle... výplod říkala, být ve věku cílové skupiny (cca 14-16 let?), ale jako starší model můžu hodnotit jedině vulgárními výrazy, tak radši neřeknu nic. Hvězdičku tradičně ponechávám na vrub možnosti, že třeba úplně všechno nebylo až tolik ubohé, jako spatřený seg(rc)ment filmu. 0 - 29% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Některé snímky jsou pevně spjaty s našimi životy bez ohledu na jejich věhlas, ocenění nebo uznání většiny. Měly zkrátka to štěstí, že přišly v tu správnou dobu a vzpomínky na jejich sledování jsou zahlceny výhradně pozitivními emocemi. V mém případě šlo o jistou partičku podvraťáků. Janák tentokrát zkusil zahrát i vážnější notu, přišel se stylovou kamerou, neskutečnou kadencí hlášek a přehlídkou ujetých charakterů. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vnucovat Mádla divákovi jako nadsamce, to už měli k výčtu žánrů přidat ještě sci-fi. Jinak těžký podprůměr a slátanina. Chvíli jsem si říkal, jestli tu někdo malinko neopisoval a nevykradl Kamarády do deště. Styl natáčení bych nazval “toulavou kamerou”. Dost mi to vadilo. Vlastně i herci. V podstatě jsem dal dvě hvězdy ze soucitu, protože tohle je vyloženě hovadina. Vřele nedoporučuji. 30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Když jdou kluci do nahrávacího studia, Márty (Jiří Mádl) nese jeden buben, ale když jsou zpátky nese bubny dva. (TheSlezy)
  • Natáčení probíhalo v Kladně a v Kolíně. Vila, kterou ve filmu vidíme, se nachází v Ratboři. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Související novinky

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama