Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

2 shlédnutí srpen 2013 - Big Hit je paradox jak kráva. Přestože jde totiž o totálně ujetou podívanou, kde zápletka nerespektuje svou šíleností absolutně žádné mantinely, kde se všechny postavy a vlastně i jejich herečtí představitelé chovají buď jako naprostý retardi nebo jako hovada utržený ze řetězu, kde akce je tak nesoudná a praštěná až je to k neuvěření, tak i přesto všechno je celá tahle asurdita zároveň i tak nehorázně zábavná, našláplá a lahůdková, že se snad u ní nelze ani nebavit a ten paradox spočívá v tom, že většina takovýchto filmů se s těmito ingrediencemi vždy nakonec utápí ve vlastní trapnosti a nefunkčnosti, což ovšem neni případ právě Big Hitu, neboť přestože jde totiž o extra koninu, tak je celý film doslova až po hrdlo napumpovanej testosteronem a adrenalinem, kde neni ani vteřina času na oddech, protože je to jednoduše po celou dobu jízda s plynem na podlaze, kde se náramě působivě prolíná perfektně choreograficky zvládnutá akce s funkčním humorem a vlastně i tak trochu milostnou vsuvkou 8D a vše to i přes onu zmiňovanou tvůrčí nesoudnost náramně ladí a baví. Big Hit je tak zkrátka hodně nenáročná blbůstka se začínajícím Markem Wahlbergem a excelujícím Lou Diamond Phillipsem a přesně tomuto typu filmu se kdykoliv poddám, protože mi vždy na 200% dobije energii a šťávu. /////////////////////////Super akční jízda,nenáročná,vtipná,nadupaná,hodně,hodně moc se mi to líbilo.Ten film má neuvěřitelné tempo. DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO Je pochopitelný, že dokonce i pro ty co žijou mimo zákon existují určitý zásady, který se musí dodržovat. Jinak vypukne anarchie.…. Úvodní akční scéna, obohacená střelbou z ,,breaku“ a jinými akrobatickými kousky připomíná videohry. Každej tu má nějakou úchylku nebo poruchu osobnosti, proti čemuž je prkotinou zjištění, že rušička rušičky rušičky je k ničemu. Nádhera! Všichni zažijou a někteří i přežijou neuvěřitelný věci. Bláznivá černohumorná akční komedie, která se dá vidět víckrát. Sednout, vypnout (mozek) a bavit se. A je škoda, že tý akce není víc! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Na pomilovanie šialená originálna zábavka z produkcie Johna Woo, Wesleyho Snipesa a Terencea Changa. V besnom hongkonskom duchu za americký peniaz nakrútený sitkomový akčniak. Celý zástup neuveriteľných scén (plnenie kurčaťa ako predohra k sexu), krásne bláznivých nápadov (harakiri, KING KONG ŽIJE) v čele s perfektným hereckým obsadením, vrátane Loua Diamonda Phillipsa v odviazanej úlohe, v akej ho už asi nikdy neuvidíme. Nie je to určené každému, ale ak sa naladíte na správnu vlnu... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční krimi komedie, od které se vám dostane všeho, co čekáte. Jednoduchá zápletka, přestřelky prolínající se se špetkou humoru a "nevinný" Mark Wahlberg. Ten jistě patří mezi mé oblíbence (pokud se tedy nevrhne na nějaké sračky :-)) a tato role nájemného zabijáka mu byla šitá na míru. Svižné tempo a zábavu na nedělní večer máme jasnou! :-) 75% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tragicky hloupý film. Vtipný sice někdy je, ale je to spíše díky velké porci hlouposti, kterou tento kousek oplývá. Bohužel nejhorší je, že je tato jízda nefunkční i jako akční film. Svižnější scény jsou vyloženě k smíchu - absolutně nepřehledné, tragicky sestříhané, totálně zprasené. Snažil jsem se brát to s nadhledem, ale místy to bylo opravdu neúnosné. Neuvěřitelný sajrajt. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Na soundtracku k filmu je mj. píseň "Don´t Sleep", kterou rapuje Mark Wahlberg. (5150)

Reklama

Reklama