Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

pepo 

všechny recenze uživatele

Úplná šialenosť. V produkcii Johna Woo a Wesley Snipesa vznikla kombinácia Hongkongského akčňáku a sitcomu, v ktorej občas neveríte, na čo vlastne pozeráte. Melvin Smiley (Mark Whalberg) je zabijak trpiaci depresiami z toho, že môže existovať človek, ktorý ho nemá rád. Má problémy so snúbenicou, milenkou, bývalí kolegovia mu idú po krku a navyše musí vrátiť do videopožičovne videokazetu s filmom King Kong Žije. Obrovské množstvo absurdných scén v drvivom tempe si buď zamilujete, alebo znenávidíte. Ale chladným vás určite nenechajú. vrcholne zábavný mix hongkongu a hollywoodu.vynikajúci film ktorý sa bohvie prečo nestal slávnym.Keď naňho náhodou narazíte nenechajte si ujsť.9/10 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Opět film, který neurazí a ani nenadchne. Podle mého soudu snímek postrádá poutavost a důvtipnost, která je u těchto žánrů potřebná. Sází na ohrané akční figurky jako jsou: hodný mafián, zlý mafián, hlavní mafián apod... Z tohoto filmu nepramení ani žádné pobavení, které by u položky na seznamu filmů s červeným hodnocením být mohlo. Čím to, že veškeré filmy, které jsem s Markem Wahlbergem viděla probíhají z určité části v posteli s nějakou tou vyhublou ženštinou? Obávám se, že mi nezbude nic jiného, než ohodnotit můj dojem z filmu jako dobrý nikoliv nějak výjimečný. ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Mierne nadpriemerná akčná komédia, ktorá má jednu chybu - nerežíroval ju John Woo (namiesto toho je v titulkoch uvedený ako executive producer). I keď sa ho Wong snaží v niektorých (väčšinou akčných) scénach napodobňovať, príliš sa mu to nedarí a celkovo to pôsobí dojmom lacnej kópie Johna Woo. Osobne mám radšej originály ako kópie... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Místama velmi vtipná akční komedie.Akčních momentů (jako je úvodní strhující scéna) tu mohlo být klidně více, ale přesto se člověk rozhodně nenudí. Některé gagy jsou skutečně podařené a některé přímo smrtící (viz. zdařilá pointa s pilným zákazníkem videopůjčovny :o) Z herců tu kraluje Lou Diamond Phillips, Wahlberg je překvapivě nevýrazný. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Late nineties - ideální doba tak trochu sentimentálně zavzpomínat, co nám ta filmová devadesátá léta přinesla a náležitě to zparodovat. Chviličku mi trvalo než jsem se naladil na vlnu filmu, ale za chvíli to přišlo a pak už jsem se vezl až do konce. Střízlivá stopáž, úchylný postavy a tuny nadhledu a humoru i spousta WTF scén - docela se divím, že toto dílko není známější a "kultovnější" - atributy na to má. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Na soundtracku k filmu je mj. píseň "Don´t Sleep", kterou rapuje Mark Wahlberg. (5150)

Reklama

Reklama