Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Geniální rodinná komedie s ještě nezkaženou Lindsay Lohanovou ve dvojroli, která nastartovala její kariéru. Dvojčata Annie a Hallie, která o sobě neměla ani tušení, se potkají na letním táboře. Rozhodnou se, že chtějí poznat i druhého rodiče, a proto si vymění úlohy. Každá letí na úplně jiný konec světa (Londýn, Kalifornie) v roli své sestry. Jak tohle může dopadnout? Samozřejmě, jak jinak, než dobře! :) Krásná Natasha Richardson a charismatický Dennis Quaid všemu jen přidávají. Příjemný film, u kterého si odpočinete a skvěle se pobavíte! (95%. Ten mínus dávám za přece jen trochu moc americké provedení.) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem poprvé viděla Lindsay Lohan. Annie a Hallie jsou dvojčata, ale ani jedna neměla o té druhé tušení. Shodou šťastných okolností se setkají na letním táboře. Po řadě drobých rozporů se spolu skamarádí. Rozhodnou se, že se vymění. Holky vymyslí geniální plán. Annie odjede ke svému otci, kterého nikdy neviděla a Hallie odjede do Anglie ke své mamince, kterou také nikdy nepoznala. Chtějí dát své rodiče zase dohromady, aby byli zase jedna rodina. Lindsay je tady skvostná. Úžasná dětská dvojrole, která nemá chybu a je dokonalá. Nemám filmu co vytknout. Vždycky se na něj ráda dívám. I když už malá Lohanová nám trošku vyrostla. Film doporučuji všem, kteří chtějí stravit čas se skvělou rodinnou komedií. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Rodinný masterpiece, Malá Lindsey Lohan v dvojroli roztomilých, avšak lišácky prohnaných sester naprosto dokonalá a svým přirozeným charismatem táhne tento film. O to víc mě mrzí, jaký temný obrat její život i kariéry nabraly, jelikož po tomto filmu jí Hollywood ležel u nohou. Navíc pro Denise Quaida mám už taky slabost, nikdy nezklame :) 95% ()

Clu 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři, protože je to celkem neškodné. V paralelním vesmíru, kde bych plýtval čtyřhvězdičkovým hodnocením bych uvažoval i o této možnosti, protože to má příjemnou atmosféru, dobré triky a dá se smát tomu, jak se to mělce snaží být vtipné. Ale když vidím, jak jak je zde ten film nadhodnocený, nemohu jinak. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nuže - viděl jsem Luisu A Lotku (černobílé), a i když se mi to líbilo, přece jen jde o dílko drobet omšelé...a co s tím má společného Past Na Rodiče? Kromě toho, že jde o výborného nástupce původního kousku, vůbec nic:) Tentokrát obě sestřičky (v rámci zvýšení líbivosti příběhu) pocházejí z vyšších kruhů, a vůbec celý film je takový roztomilý a uhlazený, tak jak to mají mazlíčci rádi. Zpracování je bez debat na vysoké úrovni...pořád mi dělá problémy věřit, že obě dvojčata hrála jediná mladá slečna (tehdy ještě skutečně hezká Lindsay Lohan). Narážky na jiné Disneyovic počiny jsou také vtipné, proč tomu tedy nedávám *****? Ať řeknu cokoliv, pokud bude někdo chtít psa bít, hůl si najde tak jako tak, takže dejme tomu, že nesnáším chvástání a spojení "dokonalé filmové triky" je mi proti srsti;) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Když jsou v táboře dívky za trest zavřené na chatě a jedno z dvojčat (Lindsay Lohan) jde ven, má ve vlasech bílou gumičku, ale na dalším záběru už má tmavou. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama