Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Adman 

všechny recenze uživatele

Hehe :) Rodinná komedie jak má být! Když se řekne rodinná komedie tak si vyvavím přesně tento film. Film potěšující všechny členy rodiny - jak malé děti, tak dospělé rodiče. Příběhová linie je skvěle pochopitelná pro diváka v jakémkoliv věku. Nevím co se mi na filmu tak líbilo, ale nejspíš to, že ve filmu skoro není použito žádné násilí, vše je dětsky a romanticky barevné a veselé. U tohoto snímku bych nerozebíral každou část film zvlášť, ale bral bych ho jako celek, což se nakonec má. Jako celek je film prostě dokonalý. Dále bych zmínil hlavní aktérku Lindsay Lohan, která hraje to nejsladší koťátko jaké jen jde. Opravdu je doslova k snědku :) - ale pozor. Lindsay se nám vyklubala v pěknou buchetku k sežrání, je nyní velice hezká a krásná dívka, kterou bych rozhodně nikdy opvrchně nepohrdnul :) ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 3..........Celkem dobře sluše sehraná komedie. Co se mi velice líbilo bylo herecké obsazení Natasha Richardson, Dennis Quaid tento pár byl veli skvěle sehraný to se musí nechat doufám, že je někde ještě spolu uvidím. Co se týče malých holčiček je úctihodné že se do takovéhoto filmu pustily a to bych řekl že selkem naplno, ale co bych řekl že svou roli nezvládli -herecké výkony strašně přemrštěně zahrané až přehnané. Celkový námět filmu se mi také nelíbyl chtělo to když už je to určeno především těm nejměnším , alespoň trochu více akce . Toť můj skromný názor. ()

Reklama

oli009 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy, když byla ještě Lindsay malá zrzavá rozverná a roztomilá holka, která ještě nebyla závislá na drogách a hlavně alkoholu. To byl svět ještě v pořádku, všechno bylo tak nějak hezčí, lepší, věci byly levnější a vlastně vůbec jsme se všichni měli moc fajn... Ne kecám, ale přesně tyhle pocity film evokuje a navíc je to v určitých chvílích vážně slušná zábava, takže za mě jasných 5*. Film do nepohody, co ze všech starostí najednou udělá úplný prkotiny. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká milá príjemná rozprávka. Keby to vidím už v čase keď to bola novinka (keď som mal 10 rokov), tak to nadšenie by bolo určite väčšie - lebo presne takýto štýl filmov som vtedy veľmi obľuboval. Teraz som sa na to dal len tak náhodou, že to práve bežalo v telke - len tak, že čo to bude zač. 12-ročná Lindsay Lohan v hlavnej dvojúlohe bola fakt skvelá - kto by to bol povedal, že o pár rokov neskôr sa z tohto krehkého dievčatka stane taká hriešnica? Ale späť k filmu - dobrý námet, aj dej, občas sa aj zasmiať dalo na niektorých pasážach - no a ako inak, v tomto type filmov jedine happyend! ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Nejde zapomenout na léta, kdy jsem si na videokazetě pouštěla pořád dokola a dokola Past na rodiče. Snímek mě uchvátil a Lindsay Lohan jsem si v hlavní roli sester - dvojčat vychutnávala od začátku až do úplného konce. Vlastně je to takřka jediný film kde ji můžu vystát ;) Odvedla ovšem výbornou práci a i když je tento film remake, chytne vás za srdce a už vás nebude chtít pustit. Chytlavé písničky, vyvedené hlášky, vždy vtipný Dennis Quaid a dnes již vzpomínková Natasha Richardsonová. Naprosto pohodový rodinný film, který mohu jen doporučit. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)
  • Na začátku tábora se objeví titulek hlásající "O 11 let a 9 měsíců později", což datuje dobu od početí dvojčátek. Ve scéně na samotce ale říká Hallie (Lindsay Lohan), že jí "11. října bude 12", přičemž se scéna odehrává v červenci nebo srpnu. Titulek by tedy měl znít "O 12 let a 6 měsíců později". (Snilek1379)
  • Když sluha přináší medvídka, tak matka má na ruce hodinky, ale v následujícím záběru je nemá. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama