Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (353)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Takovou medovou jízdu New York jestě nezažil. Jednoznačně jeden z nejlepších animáků poslední doby, hlavně díky námětu, který nabízí mnoho příležitostí k humorným situacím, jež autoři bohatě využívají. Navrch jde o geniální sociální sondu do moderní doby, pro jejíž ocenění je ale třeba znalost amerických reálií a originálního znění, jehož téměř britská ironie a zlehčovaný americký patos vykouzlí (spolu s výbornými hlasy, poctivou hudbou a s poměrně zdařilou animací) skvělou zábavu na nedělní odpoledne. Nezapomenutelné scény jsou Larry King, přistání jumba, Italian Vogue, Ray Liotta, atd atd. Nominaci na Zlatý Globus si Bee Movie zasloužil. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Další animak tentokrát Pán Včielka. Od začiatku po 25 minútu to nudí ale sa to zvrhne a už to vyzerá dobre. Je to skor pre deti do 13 rokov čo sa mi nepáčilo bolo ked stále tá včielka lietala stále sem a tam a keď to dali na súd stým medom to už bolo niečo. Forky tu sú ale to ani len nestačí ajtak stále najlepšia rozprávka premňa zostáva Ratatoiulle a Wall-E to mu sa nič nevyrovná ale ako pohodovka na jeden krát to úplne stačí :D. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Snad ne, nevěřím vlastním očím a vlastní duši. Film si mě získal! Naprotsto mě odzbrojil dětský smích, který se ozýval ze sedaček všude okolo. Po 5 minutách jsem byl v ději až po uši a nemohl jsem se z něj vyhrabat. Včelí hlody nebraly konců příběh stále gradoval, malebné přostředí z animátorských představ a do toho náš hrdina Barry B. Benson. Ničeho se nebojí a bojuje za spravedlnost. Fešák, kabrňák a hlavní postavička jak má být. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se s Ratatouillem neda srovnavat. Zatimco ten je skvostem jak po strance pribehove, tak take vtipne, Pan Vcelka mu nesaha ani po paty. Branice zustava az na dva svetle momenty v klidu od pocatku do konce, misty je film az prilis utahany, ukecany a nudny. A navic, kdyz uz i muj desetilety bracha v pulce filmu rekne, ze chce z kina odejit, tak to uz je co rict... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička za pěkné poselství, které ukazuje důležitost včel pro lidi a Barryho tenisky.. :-)) a zbylé tři hvězdy za neotřelý, někdy originální způsob, jak ukázat dětem fungující úl a taky boj včel o rovnoprávnost. Docela dobře jsem se bavil, nebylo to až tak blbé, jak jsem čekal a viděl jsem to v originále. Průměrné 4 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Známy spevák Sting si vo filme strihol cameo, keď hral samého seba. (ČSFD)
  • Do některých kin byl film poslán pod falešným názvem "Flower" (Květina), jinde zase jako "Jocks" (Žrádlo). (HappySmile)
  • Medveď, ktorý sa objaví na súde, je až na farbu srsti totožný s medveďom z filmu Za plotom (2006). (ČSFD)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama