Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je další z filmu na který teď po letech koukám a srovnávám moje hodnocení dřív a teď. A opět musím moje hodnocení trochu poupravit. Zase to srovnávám se všemi filmy Seagala napříč a hlavně těmi novými a sice tenhle není tak dobrý myšleno, že není Tako dobrý po té béčkovité kvalitě jako třeba ty bestie a jiné co jsem teď viděl. No, ale oproti těm novým je lepší nebo alespoň proti některým. Máme tu Stevena v trochu jiné roli a to tajného agenta který nejdřív ukáže jak umí jezdit bourákem pomalu na úrovni prvních rychle a zběsile :-) a taky jako vězně v přestrojení. Jinak příběh je klasika. Typci kvůli něčemu jdou do vězení kde je právě Steven a pak se rozjede smršť kulek, kopu, houpání po lanech a dokonce pak i vidíme jak Seagal letí vzduchem z helikoptéry. Takže jo na béčko slušný, jen mě moc neseděl ten raperský podkres a tím i třeba to jak tam Seagal vypadal. Bitky tu má trochu a taky jsem možná čekal víc, ale každopádně pokud někdo má rád ty starší jeho filmy tak bude asi spokojenej. Za mě 54% a tři hvězdy ()

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se to Seagalovi nakonec povedlo. Dospěl už na absolutní filmové dno, odkud už snad ani není cesty zpět. Něco jako toto se vidí skutečně málokdy. Asi poprvé jsem viděl "herce", co ať už má vtipkovat, brečet či se mlátit s padouchy, tak nezmění ani na chvilku výraz. Navíc je Steven už fakt celkem tlouštík a nevěřim mu ani za mák, že by ještě zvládl někoho zmlátit (zvlášť speciální komando), což je u takového filmu celkem problém. ()

Reklama

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

A tohle už je dno, ze kterého se Steven nevyhrabal. Vypadalo to, že po Lovci policajtů přejde s úspěchem na novou vlnu, ale to by nesměl mezi filmy nabrat asi 100 kilo. Všichni se u toho tváří ultradrsně, ale předvádí kulový, Steven je až na třetí koleji, bojové scény předvádí rovnou ve tmě (kde to vypadá, že vězně bije Alfred Hitchcock) a vůbec! Pobavilo mě, že záporáka hrál černý poskok ze dvojky Přepadení, inu, kdyby ho tam Steven nechal umřít, možná by měl o starost míň. Tento film byl pro mě poslední se Seagalem v hlavní roli a znamenal smutný konec jedné akční legendy. Minutu ticha, prosím. ()

Ender66 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo naozaj katastrofalne zlééééééé. Režisér je úplne šialený "spomalenozáberový" onanista, dialógy sú tak trápne, že lepšie by som napísal po trojdňovej "pařbe" a Ja Rule ešte aj pri takom zlom hercovi ako je Seagal vyzerá ako keby sa zúčastňoval workshopu o hraní vrámci protidrogovej odvykacej kúry. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Stývn to zase jednou "má pod kontrolou", divák pak je na pokraji ztráty duševního zdraví... Tak ještě že to nakonec nejvíc vyhrál ten velkej Nervák. Fakt o nervy... :-/ - - - - - (Poprvé a nadosmrti naposled viděno na půl oka při práci 4.9.2009 na tv Nova, komentář zde na pokraji zbytečnosti jako mnohý mrtvý - 5.9.2009) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)

Reklama

Reklama