Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Potíž tohoto filmu je Sandra Bullock, která se na jakékoliv komické role absolutně nehodí (no, popravdě řečeno na žádné role...sedla mi jen ve 28 dnech, kde hrála roli alkoholičky, protože má pořád takový děsně stejný unuděný výraz...). Vtipné chvilky se najdou, ale celkově spíše podprůměr. Dvojku už si ráda odpustím. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Je tam pár fakt dobrých frků, Sandra vypadá taky dobře a celkově to má atmosféru na pohodu. Není to smaozřejmě nějaký majstrštyk, ale podívat se na to dá a nenudí to. Prostě takový mírný podprůměr, který nenadchne, ale ani neuškodí. Na jedno podívání a zabití nudy v klidu. Howgh! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

The last time I saw a walk like that was in "Jurassic Park." Víc než odpočinková komedie s velesympatickou hláškující Sandrou Bullock, elegantním Michaelem Cainem a zábavným sborem federálních agentů. Ano, scénář je obyčejný a předvídatelný, ale komedie je od toho, aby pobavila a to se jí v tomto případě povedlo dostatečně. 70% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilá komedie se Sandrou Bullock v hlavní roli nevzhledné agentky FBI, která projde zkrášlovací kůrou, aby byla hodnověrnou členkou týmu misek, do kterého je nasazena kvůli hrozícímu bombovému útoku. Podařilo se zde skloubit jak akci, tak i humor a výsledkem je pohodová zábavná akční komedie. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Severoamerické tržby byly 106,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 212,7 mil. (NIRO)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno