Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, i na Sandru Bullock. Sice je vidět jak se snaží a snaží (a kupodivu i zde se stane z ošklivého káčátka hezká labuť), ale zbytek tak nějak vyznívá do ztracena. Motiv padouchů je docela k smíchu (i když vlastní provedení činu je zajímavé), proslovy Sandry Bullock alias Slečny Drsňáka jsou zas k pláči (až mi opravdu přišlo, že postupem zkrášlování se snižovalo IQ - teda Gracie, doufám že nikoliv Sandře :), takže víceméně jediným světlým bodem (samozřejmě kromě hromady pěkných misek) byl Michael Caine. Apropó, znáte ten vtip: "Karle, chceš vylízat misku?" "A která letos vyhrála?"... uh tak nic.. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která JE sice na věčné téma proměny ošklivky v krasavici, ale i přes to je to víc než jen obyčejná (a předvidatelná) zábava. Sandru Bullock mám ráda a kromě Nebezpečné rychlosti je tohle asi můj nejoblíbenější film s ní. Benjamin Bratt hrál tak nějak normálně, ale zato Michael Caine hrál skvěle. Pár vtipů je možná trochu zkažených, ale naštěstí převažují ty opravdu vtipné! tři a půl hvězdičky... ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem blázen, ale tenhle film jsem viděla snad 20x. :-)))) A pořád mě baví. :-))) Sandra je tady výborná, krásná (krom začátku, to bych jí dala i pětikorunu, když bych ji potkala na ulici), vtipná (s alobelem na hlavě, kdy říká, že by na to chytla i HBO je fakt hodně vtipná), drsná. :-)) Krimi zápletka je tu také dobře zpracovaná (nehodnotím, jak jednoduchá je) a film působí jako celek odpočinkově. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je v roli impulzivního tomboye přesvědčivá a její trnitá cesta na miss - v rámci vyšetřování - zábavná, i když moc inteligentní zábavy v tom objektivně není. Ale ono to zas tak nevadí, v žádné jiné roli mi nesedla tolik jako tady. A trochu té povinné romantiky. Co se stalo během let s tímto typem filmů…? A ano, je fakt kost, ostatně asi jen proto má Chandler ten film tolik rád. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock zde konečně něco zharála. Sice její výkon nebyl nějak oslňující, ale myslím si, že se nejlépe ze všech současných hereček hodila na tuto roli. Ale k filmu. Petrie spojil dvě odlišná témata thriller a komedii a výsledek je celkem více než uspokojivý. U snímku jsem se zasmál a ani moc nenudil. Prostě lepší průměrný snímek;o). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)

Reklama

Reklama