Reklama

Reklama

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presto že hlavním tématem epizody jsou falešné hektary, tedy podezření že odpovědni pracovnici lhali o skutečných výměrech obili a šidili tak kombajnéry, příběh zůstal nedořešen a pravda nebyla vyřčena. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filosofující brigádnice a studentka Kořínková, Don Juan Hanzlík (jemuž může ze seriálových postav konkurovat snad jenom Christian Troy ze seriálu Plastická chirurgie, Bohouš Straka, kterého si vyloženě přejete mít v kolektivu, vyloženě přátelský předseda družstva a stále zabržděný šéf brigády Hartl. A tak dále. Docela mě to baví. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombajnisti sa presunuli na južnú Moravu s menej prívetivými ubytovacími a stravovacími kapacitami. "Vaši chlapci jsou zvyklý na polní podmínky, že." Vynikajúci riaditeľsko-námestnícky tandem Vochoč/Teplý všetky sťažnosti odmieta a navyše kuje nekalé čachre s hektármi a výnosmi z nich. "Hlavní politický úkol jsou žně, ta vaše umývárka musí počkat!" Rebelant Samek má samozrejme svoj názor na vec, ale Hartl už začína spätkovať, prejavuje stále väčšiu asertivitu voči nemu aj vedeniu družstva. "Mě by to nezapřel, mě ne, protože ze mě by měl strach!" Vďaka tentokrát už právom stúpnutému sebavedomiu sa osmelí a nájde vzájomné zaľúbenie v ďalšej odbojnej idealistickej duši, skladnici/kuchynskej pomocnej sile Kořínkovej, s ktorou v podpazuší je pripravený vzdorovať celému svetu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Kombajnér (Vladimír Menšík) říká: „Byl rozpálený jako drajfus.“ Drajfus je trojnožka do kamen nebo na napařování knedlíků. (sator)
  • Přestože hlavním tématem epizody jsou falešné hektary, tedy podezření, že odpovědní pracovníci lhali o skutečných výměrech obilí a šidili tak kombajnéry, příběh zůstal nedořešen a pravda nebyla vyřčena. (sator)

Reklama

Reklama