Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tyhle holky jsou spíš v pytli než v balíku. A celý film s nimi. Afektované přehrávání má zřejmě zamaskovat absenci humoru, nebetyčnou nudu, hloupost scénáře i režisérskou bezradnost. Bohudík je to pitomé tak moc, že je to občas svým způsobem až zábavné. Ale zase ne dost na to, aby se to vydrápalo o hvězdičku výš. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dvě sestřičky mají všechno, paří na mejdanech, chodí na večírky, užívají si života,ale pak příjde průšvih. Jejich nádherný a bezstarostný život se jim zhroutí jako domeček z karet. Holky musí začít pěkně od píky. Z namyšlených princezen se stanou normální a obyčejné holky. Typická americká komedie. Taková blbůstka, když už jste všechno viděli a nic vás nemůže překvapit. Nemám nic proti obsazování vlastní rodiny do filmů, někdy je to super, ale dvě Duffové na jednom písečku, to je trochu moc. ()

Reklama

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tento film ma nepekne dojal. sestry duffove si povedali, ze natocia film o dievcatach, kt. sa menia z materialnych na skromne devy so spravnymi frajermi a hodnotami. taketo mravne ponaucenia na konci filmu uz nie su v mode peknych par rokov. dokonca aj preafektovane vykony vsetkych hercov a otrasna hudba s odpornym scenarom mi neodmakkcia srdce a dam zasluzeny odpad. varujem : ak mate radi filmy, prosim vas vyhnite sa tejto katastrofe milovym oblukom (ak neverite ceknite si material girls na imdb.com) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Priblblý, umelý, presladený, americký, klyšovitý príbeh o dvoch boháčkach a ich páde na hubu. Američanov asi takéto hlúposti nikdy neprestane baviť točiť a pozerať. Šablónovitý príbeh s malými obmenami na strane hercov a vyriešenia zápletky - nič, čo by nebolo 200x prebraté z každej strany. Som si však istá tak ako iní užívatelia, že malé dievčence by toto žrali. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)
  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)

Reklama

Reklama