Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Charlizee odpad!

všechny recenze uživatele

Po odpadu sahám jen v případech nouze. U tohoto skvostu se mi zvýšil tlak, místy jsem lapala po dechu a mozkové buňky téměř stále volaly o pomoc. Neptejte se, co mě to popadlo, ale opravdu jsem to zhlédla celé - asi jsem pořád čekala, že se něco stane a ukáže se, že to celé měla být povedená satira. Bohužel... Je to přesně ten typ případu nouze, u kterého je mi líto, že se náklady spojené s výrobou snímku nevyužily alespoň trochu rozumněji. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Priblblý, umelý, presladený, americký, klyšovitý príbeh o dvoch boháčkach a ich páde na hubu. Američanov asi takéto hlúposti nikdy neprestane baviť točiť a pozerať. Šablónovitý príbeh s malými obmenami na strane hercov a vyriešenia zápletky - nič, čo by nebolo 200x prebraté z každej strany. Som si však istá tak ako iní užívatelia, že malé dievčence by toto žrali. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro případy, kdy se třeba budete rozmýšlet, jestli dát nějakému filmu odpad, neškodí občas kouknout na něco takovéhleho. Pokud je ve vás alespoň kouska smyslu pro objektvnější posouzení filmových kvalit, možná si ho příště lépe rozmyslíte. Sám ho nedám jednoduše jen proto, že jím šetřím na trochu jiný druh filmů a je možné, že nějaké pětileté holčičce by se to mohlo i trochu líbit. Kdo tohle vydrží od začátku do konce, má u mě bobříka odvahy. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

No to mě poser na má holá záda! Tahle myšlenka mě nejčastěji napadala při sledování tohoto skvostu. Abyste rozuměli, já tento film nejdřív jen na půl ucha slyšel, protože si ho ségra před nějakou dobou pouštěla. A už tenkrát jsem byl zhnusen, ale příčí se mi hodnotit film jen z poslechu. Tak po velice dlouhé době jsem se odvážil a pustil si to. Řeknu vám, některé filmy prostě MŮŽETE ohodnotit, aniž byste je pořádně viděli. Je mi fakt záhadou, kde na to sakra berou prachy, točit takovýhle sračky. Asi si to zaplatili Hilary a Haylie samy, jinak to nevidím. Jo a co v tomhle dělá Anjelica Huston to mi fakt hlava nebere! Takže, pokud chcete strávit hodinu a půl smysluplněji, mám pro vás řadu lepších aktivit. Od sledování jiného filmu, až po hraní piškvorek sám proti sobě. Garantuju vám, že se pobavíte mnohem víc. Tomuto se zdaleka vyhněte! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama