Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

H4N1CK4 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o dvou bohatých sestrách-dědičkách, které jsou tak vypatlané, že si vypálí vlastní barák, klíčky od auta dají omylem zlodějům a nechají se připravit o firmu, takže skončí bez koruny (vlastně bez dolaru) na dlažbě... Jinak jsou to ale samozřejmě krasavice inteligentní! Takže není divu, že všechno dobře dopadne a ještě k tomu klofnou dva hodné a chytré kluky, kteří ségrám pomůžou nejen získat firmu zpět, ale dokonce zahýbou i jejich hodnotovým žebříčkem! :D ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tento film ma nepekne dojal. sestry duffove si povedali, ze natocia film o dievcatach, kt. sa menia z materialnych na skromne devy so spravnymi frajermi a hodnotami. taketo mravne ponaucenia na konci filmu uz nie su v mode peknych par rokov. dokonca aj preafektovane vykony vsetkych hercov a otrasna hudba s odpornym scenarom mi neodmakkcia srdce a dam zasluzeny odpad. varujem : ak mate radi filmy, prosim vas vyhnite sa tejto katastrofe milovym oblukom (ak neverite ceknite si material girls na imdb.com) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Tyhle holky jsou spíš v pytli než v balíku. A celý film s nimi. Afektované přehrávání má zřejmě zamaskovat absenci humoru, nebetyčnou nudu, hloupost scénáře i režisérskou bezradnost. Bohudík je to pitomé tak moc, že je to občas svým způsobem až zábavné. Ale zase ne dost na to, aby se to vydrápalo o hvězdičku výš. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dvě bohatý fifleny, který mají v mozku prázdno se pouští na vlastní pěst do pátrání po véélkém podrazu na jejich podnik(či podnik jejich otce). Ale najednou začnou bejt kdovíjak chytrí a všechno vyřešej, samozřejmě s pomocí dvou nápadníků, kteří vypadaj spíš jak otroci těch dvou hus. Bylo to k smíchu, ale nemůžu popřít, že jsem se nebavil. Ale teď se docela směju zařazení tohoto snímku do DRAMA. Ach!! Vlastně to trochu bylo drama, když si celej film stěžovali na puchýře, boty, šaty, auta, autobusy, lidi a všechno ostatní. 35% ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pri prochazeni snimku s Hilary Duff nechaval az temer na konec. Necekal jsem od nej mnoho, myslel sem si ze to bude jen nejaka blbina o dvou namyslechych kozach. Omyl !! Mile prekvapil. Sestry Marchetovi, ktere sestry Duffovi hraji nejsou az tak prastene postavy a film mel celkem dobry spad a netradicni zapletku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama