Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (109)

Michnak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombinace ubohých filmů o smrtících včelách a Kazmové „antihate“ kampaně. Tady ty včely ale fungují! Za mě nejlepší díl celé série. Byl jsem skeptický, jelikož se jednalo asi o nejdelší díl a dalo by se hovořit i o regulérním filmu. Kéž by to bylo delší... Od black mirror už jsme zvyklí na nějaké ty sci-fi výhružky z budoucnosti, ale tahle pro mě byla zatím nejděsivější. Být to u nás, tak na Babiše a Zemana letí celý roj povolaný demonstranty Milionu chvilek pro demokracii. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem třetí sérii hodnotil velmi kladně, byť toto je další epizoda, kterou jsem trošičku nadhodnotil. Potěšil mě však více filmový formát, tedy delší stopáž, ucelený příběh více charakterů a klasicky hodně dobrá myšlenka se silným zakončením. Taky Kelly Macdonald podobně jako v Boardwalk Empire je moc fajn. 9/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! #DeathTo allDeathWishers. Hodně solidní závěr série. Epizoda délky celovečerního filmu se samozřejmě nedokázala vyvarovat lehce nudnějšímu úvodu. Nicméně od druhé smrti to byla vskutku kriminální laskominka. Velmi mě potěšila účast Kelly Macdonald, které to stále docela sekne. Trošku mě tvůrci v závěru vyděsili tou stupidní "školáckou chybou" a zkazili mi tak celý díl. Naštěstí se jednalo o záměr, který vedl k jednomu z nejúžasnějších závěrů v rámci tohoto seriálu. Když tedy odpustím nudnější úvod a přivřu obě oči, tak 4 kousky vykouzlím. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jiny dil. Hlavne delkou, nejakych 90 minut a moc to Black mirror neprospelo. Zapletka, provedeni a dej opet vskutku zajimavy a originalni, provedeni je jine, ale nevim jestli nutne horsi. Konec (uplny) je trochu rozporuplny. Lepsi 4* Hezke rozlouceni, minimalne pro tuto chvili #DoNotWishBadThingsToPeopleOnTheInternet ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A že já se vždycky od Black Mirror nechám "napálit"! Pokaždé, když mi námět přijde výborný, pokazí to zpracování, pokud mám ale už od začátku předsudky, vždycky se z toho vyklube absolutně luxusní díl. Prostředí kriminálky mě ze začátku vůbec nenadchnul, spíš jsem si říkala, že Black Mirror dochází náměty. Víc jsem se ale splést nemohla. Ze začátku me sice díl moc nebavil, hned s první vraždou mě ale nakonec vtáhl maximálně do děje. Dokonce mi ani stopáž nevadila, spíš právě naopak. Námět luxusní, atmosféra dokonalá a výsledná pointa naprosto geniální. další luxusní epizoda, na kterou budu ještě hodně dlouho vzpomínat. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • Charlie Brooker uviedol, že niektoré postavy z tohto príbehu by sa v budúcnosti mohli vrátiť, takže ide o prvý diel série, ktorý mohol potencionálne vytvoriť pokračovanie. (Arsenal83)
  • Když Karin Parke (Kelly MacDonald) sleduje televizi, je na ní zmínka o spuštění MASS Projectu armádou. Jedná se o projekt z epizody Muži pod palbou (2016), který upravoval realitu vnímanou vojáky. (hansel97)

Reklama

Reklama