Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jedno dlouholeté přátelství výrazně ovlivní videohra. Mediální společnost a krize kolem rukojmí. Dospívající dívka se sblíží s digitální verzí svého popového idolu. (Netflix)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

qxkamo

Jak je například první epizoda mimo podstatu Black Mirror? To by mě vážně zajímalo. Druhá epizoda není tak úderná, ale základní myšlenku seriálu drží nezpochybnitelně (jen je ten twist moc jednoduchý).

 

Třetí epizoda? Dobře, tam se to dá brát trochu jinak. Je to spíše "detektivní drama" ze světa Black Mirror.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Posledna seria uplne mimo celej podstaty Black Mirror. Absolutny bullshit, totalne to posrali a nastvali urcite nielen mna.

na příspěvěk reagoval Nevka

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

Tak nakonec opravuji, třetí díl byl v pohodě, první se ještě jakž takž dal, ale ten druhý byl fakt o ničem. Ten třetí díl byl ale jednoznačně nejlepší a vsadil bych se, že má nejméně procent jenom kvůli tomu, že tam hraje Miley Cyrus. Já jí taky nemusím, nebo spíš je mi u ......, ale ten díl mě bavil a nejvíc mi připadal jako díl hodný černého zrcadla i když jízdu autem na červenou a takový hovadinky mohli vynechat.

puzic

puzic (hodnocení, recenze)

pfff, ty dva byly těžký průměr a to když přivřu oči, spíše podrpůměr, ale ten třetí byl skvělí. a ten nultý byl také dobrý, čekal jsem že to půjde v duchu toho, ale ne. Sem zklamaný

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Prvni dva dily v poho, ale ten treti ... co to bylo ? Kde se to v Cernym zrkadlu vzalo ?

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

Tak pátá série absolutně příšerná.Ze všech prvních 4 sérií jsem byl nadšený, až na jeden jediný díl, ale tohle byla teda trapárna největší, vůbec nic hlubokomyslnýho, z čeho by člověka zamrazilo a přinutilo pořádně se zamyslet. Lepší si pustit nějaký díl Krajních mezí, to byl hodně nadčasový seriál a některé díly nemají konkurenci do dnes.

doktorka

doktorka (hodnocení, recenze)

Tak jsem to zhlédla na jeden zátah a musím konstatovat, že to vytáhli zase o level výš. 

Co vy, jste spokojení?

na příspěvěk reagoval (mOnkey), woodsman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

2-Xtreme

Tak lepsi tri dobry, nez sest spatnych. Jestli si mysli, ze nemaji dostatek napadu na pouziti, tak lepsi tak, nez aby se v tom zbytecne nimrali.

na příspěvěk reagoval Nevka

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

Ergon

Tento rok určite nie, akurát sa dočkáme špeciálnej epizódy, ktorá vychádza zajtra (28.12). Séria 5 pravdepodobne vyjde v 2019

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Ergon

Ergon (hodnocení, recenze)

Koukám, že ještě před pár dny byl u této série uveden rok 2018 a najednou 2019. Kdy se tedy dočkáme nových dílů?

na příspěvěk reagoval Yesqward

Reklama

Reklama