Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva páry Rebecca a Tom a Elain a Tobey žijí v New Yorku. Je však těžké vnímat krásu města s opravdovým potěšením a dávkou romantiky, když jejich vztahy směřují k jednoznačnému krachu. Rebecca a Tom jsou šťastný manželský pár. Tom by bol však šťastnější, kdyby s ním Rebecca spávala častěji a ona by zase byla raději, kdyby ji nechal na pokoji. Tom právě odešel z dobře placeného místa. Je doma, zaobírá se častějším sexem a rád by už konečně zjistil, co od života vlastně chce. Rebecca je na druhé straně velmi úspěšná herečka a momentálně se plně soustředí na premiéru své nové hry. Vůbec nemá náladu ani čas věnovat se Tomově sebepoznávání. Rebečin bratr Tobey už 10 let chodí s Elaine. Ona by se rada usadila, vdala a měla děti, ale pro Tobeyho by to byl malý krok ke smrti.

V obou vztazích to začne ještě víc skřípat po to, co se Tobey nečekaně zabouchne do staré přítelkyně, krásné Faith a Toma začne nahánět sexy mamina spolužáka jeho syna. Elaine se snaží dopsat pohádkovou knihu a začne mít Tobeyho nerozhodnosti plné zuby. Dá mu kopačky. Tobey pomalu zjišťuje, že krásna Faith, není přesně to,co by chtěl, a že mu jaksi připomíná to, co mu tak velmi nevyhovuje. Toto poznání potřeboval na to, aby mu došlo, že chce Elaine spát. Život bez partnera nejde dobře ani jednomu z nich. Mezitím, když Rebecca nečekaně zjistí, že Tom má románek s Pamelou, tak ho vykopne. Tom a Tobey mají, co chtěli. Každý žije sám a může si dělat, co chce, hádat se kdykoliv a zjišťovat, která je ta pravá. Ale přichází nečekaný zvrat. Oba dva zjišťují, že to, co doopravdy chtějí nechali odejít, a že tak to zůstat nemůže. Začnou plánovat, přičemž vědí, že musí udělat něco drastického. Nyní nelze váhat. .. Je nutné připravit dokonalý plánjde o vše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Film nám údajně umožňují uniknout realitě všedního dne. Pokud bych vycházel výhradně z tohoto přesvědčení, bylo by Nevěřte mužům propadákem na celé čáře. Ústřední čtveřice hrdinů řeší své všední manželské krize naprosto všedními způsoby jen proto, aby si v závěru dokázali, že se vlastně hrozně milují. Jak jinak. Postavy jsou navíc bez vyjímky podány tak neskutečně rutinním a znuděným způsobem, jako by byly vystřiženy z deváté epizody třetí série Rodinných pout. Jejich potíže mi byly naprosto fuk a za to, že jsem film vůbec dokoukal si můžu směle nárokovat bobříka vytrvalosti. Nevěřte mužům nijak nezachránilo ani neustálé stáčení všech konverzací k sexuálním tématům, naopak mě tahle podbízivost ještě více naštvala. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Nevěřte mužům je velká oddechovka. Opravdu velká. Jasně, celá show je založená na vztazích a na jejich problematičnosti. Vztah, manželství, rodina, děti.....Nemůžu si pomoci, ale Davidovi Duchovnymu a Julianne Moore bych odpustil spoustu věcí. I když nevěra je asi až za pomyslnou linií přípustnosti. ()

Reklama

Tayen 

všechny recenze uživatele

Tak s tím českým překladem se někdo zatraceně sekl. Ať se dívám na originální název, nebo na myšlenku filmu, ani jedno mi k "Nevěřte mužům nesedí." A nesedí mi ani film. Jo super: pár suchých hlášek, přisprostlý Duchovny, chlápek, co se snaží vyhnout manželství "neotřelým způsobem", vdavekchtivá snoubenka a manželka, co má nějaký problém se sexem. Film mě dlouhou dobu přesvědčoval, že se budu bavit, a na 50% se mu to dařilo, ale konec všechno zazdil a já musela přehodnotit i zbytek filmu. Na konci sakrastického filmu svatba? A co to usmíření jako z červené knihovny před celým divadelním hledištěm? Buď si ten film dělá srandu, nebo je hodně špatný. Spíš bych dala na to druhé. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:) Je to neskutečné, ale tento film, který není nijak známý, neoplývá něčím opravdu spešl, tak pro mě byl ohromným překvapením, jelikož jsem si u něj skvěle odpočinula a několikrát se opravdu srdečně zasmála :D :D Dva bratři, kteří jsou již sice ve věku, kdy by neměli (podle společnosti) :D dělat již takové pí*oviny :D :D - v podání Duchovny a Crudup byli báááječní :) I ženská dvojice byla velmi příjemná :) Ale prostě je to takové jednoduché, ale zároveň ukázka toho, jak to i v NY je :) Neustálý boj o parkovací místo, plno práce, manželství, ve kterém není sex... a do toho Crudup, který to pro mě prostě celééééééééééééé ovládnul :) :) Je to skvělá pohoda, na kterou se podívám příště ráda znovu :) ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nuda protkaná trapností. Jako všechno beru, zvládla sem to vidět do konce, ale nejhorší zážitek si ponesu z toho příšerně trapného proslovu v divadle na konci. Znáte ty krásný slova v kvalitních snímcích kdy si z nich sednete na zadek a kolikrát si to i zapíšete protože to za to stojí? tak tohle vám vezme úsměv emoce i duši..děs.. Dvě hvězdy za sympaťáka Duchovnyho a Julianne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení převážně probíhalo v New Yorku v USA. (Terva)

Reklama

Reklama