Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

castor 

všechny recenze uživatele

Zdařilá, leč ničím nevybočující záležitost.. Úspěšná, finančně zajištěná slečinka z Manhattanu x looser, šedá myška a neschopný manažer chlapecké kapely = jeden neuvážený polibek a vše se rázem obrátí!! Předvídatelnost by se dala krájet, ale na druhou stranu to svižně odsýpá, přeslazené mi nevadí a Lindsay Lohan ten talent prostě má!! ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná komedie, žádný filmový skvost. Takže se to skoro až stydím přiznat, ale já se skvěle bavila od začátku až do konce. Těch přehnaných smolařských situací tam sice bylo až příliš (trhala jsem si vlasy v očekávání, co přijde příště) a postava Lindsay Lohan by zasloužila pár facek, ale všechno to naštěstí vyvažuje Chris Pine, který je tady neuvěřitelně sexy (hlavně po tom, co odhodí převlek totálního losera). Hodnocení je někde mezi 3 a 4, ale za mě to v tomhle případě rozhodl Chris, pardon :) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film to není příliš originální a to v žádném ohledu. Kdyby byl trochu vtipnější, dám lepší hodnocení. Ale musím říci, že přes veškerou předvídatelnost, občasné trapnosti a nutnou dávku klišé, bych si film v lepším rozpoložení docela užil mnohem více. Ve filmu figurují moc sympatičtí a hezcí herci, jen z nich režisér dělá trapné pitomce a vydává to za štěstí/smůlu. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ano, mělo to uječené části, ano mělo to trapné chvilky, hlavně ze začátku, kde jsem shledávala dabing za strašný, ale jakmile se s hlavními hrdiny seznámíte, nemůžete jinak, než jim fandit. Lindsay tu konečně vypadá normálně jako zrzka... Film měl hezký písničky, hlavně se mi líbila od tý kámošky, ta byla krásná. A taky zjišťuju, že mě poslední dobou dojme každá kravina, takže u povedenýho koncertu, už sem měla zaslzený oči, ano, i to romantika udělá a nejen to, byly tam vtipné chvilky, asi hlavně konec, kde se furt měnilo, že byly vlaky pozastaveny a pak zase normálně a když Katy vyhrála 25 dolarů a byla boháč :) Takových chvilek tam bylo víc a já zaplnila páteční večer. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Trošičku podobný námět jako u Freaky friday nezdá se vám? Ale, ne že by to vadilo, první půlhodinka je sice trochu nuda, ovšem jakmile se z Lindsay stane smolařka,tak se z toho vyklube poměrně zábavná, pohodová komedie. Chris Pine ujde a Lindsay je skvělá jako vždy, takže hlavně díky ní bych to nakonec viděl tak na 3 a1/2*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)

Reklama

Reklama