Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Fr 

všechny recenze uživatele

Na posranýho i hajzl spadne. A jinej (jiná) má zas z pekla štěstí. A tak se to jednou všechno semele, že se to otočí.… Když má někdo smůlu, přináší to i vtipné situace. Ale lépe z tohoto porovnání vychází štěstí (alespoň pro mne). A když L.Lohan chce své štěstí zpět, začíná to být i docela zábavné a vtipné. Je však třeba podotknout, že tempo a úroveň kolísá. Ovšem v rámci romantické komedie – ucházející a ne tolik hloupé. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Takže pri zdôvodňovaní tak nízkeho hodnotenia sa budem snažiť neinsultovať nijakú vekovú skupinu ani pohlavie. Zo začiatku som ešte tomuto filmu pripisoval nádej, že sa veci vyvinú tím správnejším smerom a neskončím zase pri pozeraní "hereckého koncertu" Lindsey. Jednoducho pre mňa osobne len veľmi málo stráviteľný humor, ktorý kedže je založený na tom istom základe počas celého filmu, stáva sa pomaličky viac otravným a nudným ako humorným. Romantika sa tomuto filmu vyhýba na tisíce míľ a zostáva len klasický model happyendu s kmitajúcou krivkou šťastia a lásky presne podľa očakávaní mojích najhorších predpovedí, kde každý bozk, každý dotyk je len prvoplánovým a kŕčovitým vyjadrením samotného neherectva Lindsey. 1,5* pretože viem, že som často až príliš kritický k podobným filmom možno až neprávom a opačným smerom vykláňam misky váh pri Juhokórejských romantických komédiach ale proste vyprahnutosť nápadov a úpadok je v prípade tomuto podobných filmov na môj vkus až priveľký aby som cítil akýkoľvek súcit. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Otravné, příliš americké, tupé a jestli má podle tvůrců takhle vypadat "tvrdá" rocková muzika, tak už konečně chápu proč je na světě tolik příšerné hudby a přiteplených malých fakanů, co nosí ulízlé vlasy dopředu a říkají si rockeři. Ti scénaristi těhle trapných odrhováků se už asi vážně zbláznili. Naservírovat takovou kopu hnoje a nevkusu umí opravdu jenom v USA. Nepochopím člověka nebo společnost, která se do tohodle rozhodla dobrovolně investovat peníze. PS: Brutálně tenhle film nedoporučuju, leda že jste holka v pubertě a na stěně vám visí plakát ožralé Lindsay Lohan. PPS: A vůbec se neomlouvám za takhle hrubý komentář. :D ()

claudel 

všechny recenze uživatele

U komedií s Lindsay Lohan jsem se vždy dobře bavil, v tomhle případě se o bavení se, smíchu a vtipu hovořit nedá. Prvních deset minut vypadalo slibně, pak už se však roztočí kolotoč pitomých rádoby vtipných scének, které vyvrcholí kýčovitým slaďákem. Příště si už dobře rozmyslím, zda sáhnu po filmu s Lindsay Lohan. Během krátkého časového období druhé zklamání s touto herečkou. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice nepřichází s ničím originálním a užasným, proč by se o ní mluvilo ještě za několik let. Ale to vám při sledovaní nemusí vadit, zvlášť když se máte na co dívat (třeba Lindsay Lohan) a film vám nabídne všechno co od romantické komedie očekáváte. Prostě takový kvalitní průměr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)

Reklama

Reklama