Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Šípek 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o štěstí a pověrčivosti s jinak průměrnou herečkou Lindsay Lohan. Přestože nedosahuje kvalit jiného jejího snímku Mezi námi děvčaty (Freaky Friday), dokáže svou bláznivostí místy velmi pobavit. Kupříkladu scény s fénem a s automatickou pračkou jsou fakt k popukání. Krom toho oceňuji jednou hvězdičkou navíc velmi dobře zakomponovaný soundtrack skupiny McFly. Takže celkově mírný nadprůměr. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Určitě velké překvapení. Nemůžu si pomoct, ale tahle romantická komedie mě prostě bavila a to se u komedií s Lindsay Lohan jen tak nestává. Příběh je sice hodně otřepaný a po deseti minutách jsem už věděl, jak to vlastně celé skončí. I přesto jsem se ale u Just My Luck opravdu bavil a Lindsay Lohan se mi tu fakt líbila. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ano, mělo to uječené části, ano mělo to trapné chvilky, hlavně ze začátku, kde jsem shledávala dabing za strašný, ale jakmile se s hlavními hrdiny seznámíte, nemůžete jinak, než jim fandit. Lindsay tu konečně vypadá normálně jako zrzka... Film měl hezký písničky, hlavně se mi líbila od tý kámošky, ta byla krásná. A taky zjišťuju, že mě poslední dobou dojme každá kravina, takže u povedenýho koncertu, už sem měla zaslzený oči, ano, i to romantika udělá a nejen to, byly tam vtipné chvilky, asi hlavně konec, kde se furt měnilo, že byly vlaky pozastaveny a pak zase normálně a když Katy vyhrála 25 dolarů a byla boháč :) Takových chvilek tam bylo víc a já zaplnila páteční večer. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to zábavné a má to alespoň nějaký nápad, nemohu odpustit tu řadu absurdních "náhod". Tady si stačí totiž do ruky strčit fotku chlapa a za 3 vteřiny stojí před váma. A takhle snadný je vlastně celý průběh filmu. Chybí mi tu nějaké větší zaškobrtnutí nebo důvod pustit slzu. Herecké obsazení (hlavně Lindsay Lohan) mi ale sedlo. Takže to nazvu opět "vtipnou oddychovkou". Slabší 3*. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan ma zaujala už v snímku "Freaky Friday". Dokázala tam skvele sekundovať skúsenej Jamie Lee Curtis. Matka s dcérou, ktorým sa prihodilo jedného dňa to, že sa ráno prebudili v tele toho druhého. Vo filme "Len trošku šťastia" ide o niečo podobné. Tento krát sa budú na Lindsay lepiť neúspechy, trapasy a nepríjemné situácie, po tom čo neuvážene pobozká snáď najväčšieho smoliara v New Yorku. Lokácie tohto amerického mesta, štedrá produkcia, prijateľná réžia a sympatickí herci robia z tohto diela pohodovú teenagerskú romantickú komédiu. Môžem povedať, že som pri tomto titule strávil celkom príjemný večer. A to už pekných pár rokov nie som teenager. *** ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)

Reklama

Reklama