Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (60)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná zombie komedie, ve které mě úplně iritovala stále stejná, hloupá šablona a to: Hromada nemrtvých se vrhne na svou oběť, následuje "pojídání" mimo obraz za hlasitého křupání a mlaskání a když se oběť později objeví jako přeměněný zombík, nemá jediný kousanec, nebo zranění. Dabing déčkový ("na první dobrou"). ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný film. 1* dávám pouze za pár vtipných scén. Tenhle film se jmenuje CHUD II. Nejspíš proto, že CHUD byl asi v té době velmi úspěšný, a tak se autoři rozhodli vymyslet vlastní film, ale pojmenujou ho jako pokračování. To je to samé, jako kdyby se nějaký cvok rozhodl, že najde dva zapomenuté filmy, Jeden je akční a druhý je romantický a spojí to jako jednu sérii. Gratulace. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Chud jednotka nebola žiadne veľdielo, ale aspoň mala temnejší dej a slušnú gradáciu. Toto pokračovanie, ktoré z jednotkou nemá nič spoločne malo v sebe trápnosť až úbohosť. Viem, že to mala byt hlavne komédia, ale takýto štýl u zombie nemám rád a v tomto prípade to zívalo aj nudou a lacnotou. Tak tento film ma vobec nechytil a to už je celkom divne, keď filmy, ktoré sa neberú vobec vážne mám celkom v obľube. Ale zas na druhu stranu nemôžu mat v sebe toľko trápnosti ako tento film, slabé 2*. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Trio teenagerů objeví ve školní laboratoři mrtvolu humanoida CHUDa, kterého přivedou opět k životu. Posléze CHUDi zaplaví celé město...Z kanibalistických zmutovaných humanoidních podzemních obyvatel se v tomto pokračování stali obyčejní zombie, které představují špatní herci s debilním výrazem v obličeji a pudrem na ksichtě. První hororový díl nebyl dobrý a tenhle komediální lepší není. Jde o levnou trapárnu, kde je hodně nepovedených rádoby komických scének. I když chvilkama mě přece jen dokázala trošku rozesmát. Finále zachraňuje pěkná studentka v plavkách. Každopádně jsem už viděl dost doleko horších hororů/komedií, které jsem ani nedokoukal do konce a od tohohle celkem svižného filmu se mi odejít vůbec nechtělo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že nerozumiem takémuto popretiu predchádzajúcej časti resp. tomu, ako niekto mohol pokračovať príbehom, ktorý s prvým nemá nič spoločné. Ako je možné, že sme sa po pomerne vážnom temnom horore o bezdomovcoch, ktorých v podzemí veľkomesta niečo žerie, dočkali čiernej hororovej komédie s tancujúcimi, veselými a rozprávajúcimi zombies na predmestí? Vlastne ani neviem, prečo dávam až 2*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama