Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Autoři filmu Lhář, lhář a Božský Bruce bylo to jediné, proč jsem se na tohle šel podívat. Jop, herci nejsou žádná extra třída, dialogy za moc nestojí, a celý film je plný nesmyslů, stejně jako hlavní pointa až to bolí. Ale přesto - není na škodu se nachvílí odhodit od klasického života, a mrknout se na nesmyslný, ale rozhodně skvělý život, ve kterém vše jde podle představ. A proto tomu rád dám čtyři hvědičky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už ten nápad mi přišel dost ujetej, ale fakt je, že jsem se párkrát docela zasmál, a to kravinám, ale zasmál. Jenže příběh je hodně bláznivej a když hlavní hrdina je hnusnej jak noc, což netvrdim že nejsem i já, a proto to můžu tvrdit, je škoda tohle házet do hnoje, právě proto, že je to tak šílené. Jenže to ani jinak nejde. To téma je fakt hodně šílený a nakonec to dopadne nedejbože tak nedůvěryhodně, že člověk, se kterym se život nesral, by se tomuhle všemu neskutečně vysmál. I tak je Bezva vejška docela dobře ujetá komedie, sice za dvě hvězdy, ale už za ten nápad stojí za to všecko vidět. ()

Reklama

Bones! 

všechny recenze uživatele

Do jisté míry zajímavý, v reálu absolutně neproveditelný nápad převedený "na plátno" a dovedený ad absurdum, k tomu název školy jejíž zkratkou je slovo označující v mnoha teenagerovských komediích hlavní náplň filmu. To by asi stačilo na to, aby se mnohý"(ne)normální" člověk tomuto počinu vyhnul. Nakolik je to škoda nejsem schopen posoudit, nicméně myslím, že 90 minut a místy docela zábavné pasáže, odpuštění si fekálních nechutností, atd., dělá z tohoto filmu docela koukatelnou záležitost (nevadí-li vám ovšem ona zmiňovaná absurdita)... Trochu slabší 3 * ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Film, který je určen vysokoškolákům, kteří se hodinu a půl chtějí pobavit myšlenkou na ideální fakultu, kde vlastně každý učí každého, každý si vytváří svůj vlastní rozvrh a věnuje se těm předmětům, které ho baví a navíc je vše podbarveno skvělými mejdany. Kdyby to tak fungovalo ve skutečnosti, tak by Bezva vejška ničím nevybočovala. Justin Long byl komický už ve Vybíjené, asi má talent :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Skrátka sa strašne ponižuješ.“ Mám rád Justina Longa, je mi strašne sympatický. V tejto snímke stvárňuje večného smoliara, zvyknutého na podceňovanie zo strany vlastných rodičov. Keď ho neprijmú na vysokú, rozhodne sa, že si s podobne odpísanými, skrachovanými existenciami, založí vlastnú. Klišé sú jedna vec (prekvapí niekoho, že na podvod zlý dekan nakoniec príde a všetko vrcholí v súdnej sieni, kde hrdina predvedie heroický monológ?), no sympatická atmosféra a fajn herci druhá. V smršti podarených postavičiek si každý nájde svojho favorita (kuchár, chlapčenská verzia Carrie Whitej). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)

Reklama

Reklama