Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Tento horor na mě docela slušně zapůsobil a ve stejné míře mě i vyděsil. Studeně modré barevné zpracování skvěle vytváří depresivní a ponurou atmosféru. Ačkoliv jsou hrdiny opět mladí, studující lidé, tak film pro mě nevyzněl jako jeden z těch uřvaných hororů pro mladistvé. Tento měl možná průměrný námět, rozhodně byl však zpracován jako kvalitní horor. Na prostoru hodiny a půl se tu rozehrává napínavý a děsivý příběh se sympatickými herci. Jisté dávky žánrových klišé se úspěšně ztrácí mezi záživně postupujícím dějem a velmi efektivními lekačkami. A mě, do této doby poměrně neznámé Kristen Bell, to zde nadmíru sluší a jako hlavní, chytrá a nehysterická hrdinka, si získala mé sympatie. Puls má děj, atmosféru a zároveň také jistou myšlenku. Co když to takto vlastně klidně může fungovat? ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný film, který se pokouší o remake japonců. To je poslední dobou opravdu tradiční záležitostí a neznám film, který by se amíkům podařil lépe než japonsům. U mě stále zůstavají na první místě mezi horory původní Japonské snímky. Tak proč dvě hvězdičky? Za Kristen Bell, už to tu psalo několik lidí, ona prostě vyniká všude, kde hraje. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elia Cmiral: 1. Goodness of the Girl - Intercooler ,2. Delay the Wait - Overnight Lows ,3. Josh's Secret ,4. Lost Soul in Library ,5. Ghost in Bath ,6. Computer Center ,7. Izzy Deceased ,8. Mattie Walks Home ,9. Stone's Death ,10. Alone With Ghosts ,11. Suicide ,12. Remembering Izzy ,13. Video Diary ,14. Mattie Has a Dream ,15. Leaving ,16. Mattie's Hallucination ,17. Dancing Ghost ,18. Sad and Scared ,19. Phantoms Attack ,20. Printer ,21. Dexter Gets a Visitor ,22. Crazy Ziegler ,23. Wall of Pipes ,24. Mattie's Nightmare ,25. Escape ,26. Not Over Yet ,27. Esto Es Lo Que Hay - Los Amigos Invisibles , ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

"Nejděsivější film roku" Tak to bych neřekl spíš takový průměrný thriller, ve kterém se párkrát možná leknu, ale jinak oceňuji nápad, nejvíc mě ale mrzí konec opět otevřený.! Myslím, že měl skončit trošku jinak.! Herecké výkony průměrné hudba průměrná kamera a režie průměrná. Je to prostě béčkový film.! Celkové hodnocení 51%. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Polopaticky podaný vývar z vynikajícího Kaira. Depresivní atmosféra je fuč, strašidelné plížení vystřídaly primitivní lekačky, tajemný příběh byl okleštěn na prostoduchou zápletku vysvětlovanou jako kdybyste četli návod, naprosto idiotský závěr a směšní digitální duchové na každém políčku. Původní apokalyptická premisa Kaira byla eliminována pro potřeby západního diváka a to i přes některé shodné záběry z originálu (letadlo). Bod jen za milou Kristen Bell a dobrou kameru s filtry. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama