Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Kristen Bell, slušná mysteriózní atmosféra -má to hodně logických lapsů, celá ta historka není moc důvěryhodná/// A já myslel, že to je vyvražďovačka a ona je to přitom duchařina. Nebo by se možná slušelo říct postapokaliptická duchařina (snad nespoileruji). Atmosféra je konečně hustá. Občas jsem i napětím nedýchal a konečně nějaký film naplno využívá škatulku duchařina. Rozhodně nenudí, což se mi u tohoto žánru stává výjimečně. Horší je to s obrazovou stránkou. Chápu, že studené barvy více nahánějí hrůzu, ale člověk toho díky té černomodré kombinaci stejně moc neuvidí a hlavně celé je to hodně přitažené za vlasy a občas jsem opravdu kroutil hlavou. Ale co, zábava to byla a účast Kristen mě potěšila./// Celkem 66%/// ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Já hledám ve svém nitru alespoň něco, co by se mi na tomto pokusu o film a napětí líbilo.... Nenacházím zhola nic a zůstává ve mě pouze údiv z toho, jakou že sračku jsem to právě viděl... Nápad to není až tak špatný, nicméně jeho převedení do podoby filmu se setkalo s tragickým, ale opravdu asi nejhorším střihem v dějinách filmu, pokus o napětí či dokonce hororové prvky zůstává u blikajících světel, 'nervy drásající hudbě/zvuku' a dementních pohledů herců, pokoušející se vyjádřit svůj strach z asi nejubožejších virů/duchů/vysávačů chuti žít.... A konec tomu všemu nasadil korunu a jenom mi potvrdil, že jsem se setkal s opravdu dementním filmem... Za čas si pustím japonský originál, a i když mu určitě budu nadržovat, protože miluju asijské filmy, tak nevěřím, že by to bylo o moc lepší... ale uvidíme... ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tak ako v 50. rokoch, aj dnes filmy odrážajú strach z nových technológií, napriek tomu, že nie sú primárne, ba ani sekundárne považované za ohrozujúce. Kedysi som videl trailer na tento film a považoval som ho za totálny kaliber, vyvrcholenie celého radu filmových hororov, prevažne ázijskej produkcie, krajín rozvinutej technológie predbiehajúcej svet, kde budúcnosť je dneškom, ako logický dôsledok všetkých tých duchov dávno mŕtvych ľudí, čo na nás hľadia z plátna, vyliezajúcich z televízorov, zachytených na páskach, žijúcich v éteri a hovoriacich v telefónoch...( zatiaľ čo my sami v izbách oddelených stenami žijeme viac s nimi, než so živým okolím ) ... a ich inváziu do sveta živých... Cravena i Soissona mám rád, ale režisér to tak prasaco umŕtvil, doslova bez štipky nápadu, rytmu či napätia – v snahe napodobniť kontemplatívnosť KAIRA ? Asi to nebola náhoda, keďže, ako vidím, k ďalšej podobnej filmovej práci už sa nedostal... A to som si ešte spravil náladu! Jedno z najhorších sklamaní vôbec. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct k pulsu? No upřímně se mi to nelíbilo. Ani tak dobře nechápu, jak se to může někomu tak moc líbit. Pár hereckých jmen nezachrání hloupý scénář a ještě hloupější příběh. U filmu se nikdo snad ani nelekne. Správné lekací scény zde chybí. A chybí toho i mnohem víc. Film je natočen na takovém šedivém obrazu, který má dodat hutnou atmosféru a to je tak jediné, co se mi líbilo. Bohužel dostává nálepku špatný film. ( 18 procent ) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je odporná amatérská sračka. Nic jiného. U něčeho, co by si rádo říkalo horor už jsem se skutečně velmi dlouho takhle nenudil. Totální průser je děj, který strašně připomíná všechny nepovedené teen sračky. Další průser jsou ,,herecké" výkony. Slovo ,,herecké" není v úvozovkách omylem. Neposledním průserem jsou virtuální příšerky, které vzbuzují pouze soucit. Pan ,,režisér" Jim Sonzero se totálně minul povoláním. Musím říct, že by mě hodně překvapilo, kdyby po tomto průseru vytvořil ještě něco dalšího. Budu se znovu opakovat. Takovou sračku už jsme dlouho neviděl. Mohl by mi někdo říct, co mu v tomto nesmyslu přišlo alespoň mírně strašidelného? ODPAD! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama