Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (290)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok keď sa predstavovali hlavný hrdinovia tak som už začínal tušiť,že film bude dosť zábavný a vobec som sa nezmýlil.Niektoré tie dialógy má naozaj veľmi pobavili.Veľmi veľa krvi,dosť akcie ale máličko napetia,morbidity a dosť sprostých postáv ale to tak asi malo byt,že ich nemáme ľutovať,ked budú zomierať.Ale neviem sa rozhodnúť či je to viac komédia alebo viac horor.V niektorých scénach bola kamera otrasná. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Producenty filmu jsou Ben Affleck, Matt Damon a hororový klasik Wes Craven. Režie : John Gulager. Scénář : Marcus Dunstan a Patrick Melton. Kamera : Thomas L. Callaway. Hudba : Stephen Edwards. CHYBA VE FILMU - okolo 29 minuty je v záběru vidět mikrofon. CITÁT - Oh, člověče. Ta monstra to dělaj zezadu........ ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Unrated verze FEAST. Horror pro milovníky horrorů. Snímek předkládá všechny horrorový klišé, ale tak kouzelně, že tomu lze jenom těžko odolat. Skupina lidi zavřená v baru na okraji pouštního městečka. Kolem něj běhá čtveřice hladovejch monster, který lze nejlíp popsat jako mix vetřelce a "hnijícího kojota". Kde se vzali? Možná z pekla, ale tohle snímek neobjasňuje a vy možná chápete proč. Prostě to není potřeba. Všechno jste to už jednou viděli, ale ještě nikdo vám to nenaservíroval tak na férovku jako tvůrci Feast (a s tolika gore na filmovém plátně). Tady nejsou žádný otázky protože ani sami odpovědi neexistujou. Možná by se to dalo zestručnit na upřímný béčko. http://lilacz.blogspot.com ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nápad s úvodní představovačkou osazenstva pouštního baru vyznívá vniveč, jelikož si stejně nemáte šanci těch osm deset lidí zapamatovat. V okamžiku, kdy rozrazí vstupní veřej Hrdina alias Nakopávač prdelí, začínají pořádná jatka, zalitá desítkami galonů krve a okořeněná slušnými gore efekty. Navzdory nastolenému problému vypouští postavy humorné hlášky a občas se chovají nepřístojně k dané situaci. Akční požitek docela dost kazí rychlý střih a bláznivá kamera. Spousta scén je bez atmosféry, filmu chybí gradace, na druhou stranu možná urvete opěrátka židle při jedné z mnoha poctivých lekaček. Jako zábava na víkendový večer film obstojí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,2miliónaTržby USA $56,131Tržby Celosvetovo $658,573Tržby za predaj DVD v USA $3,520,689 //počet predaných kusov 203,836║ V prvom rade povedať, že tento počin nie je nič nové pod slnkom čo sa námetu týka. Ale zas na druhú stranu je to fanúšikovský počin, v určitom zmysle sa dá poveť že to je amatérske béčko čo sa v dnešnej brutálnej krvavej produkcii nestratí a teda keď neprináša nič nové aspoň svojou svižnosťou nenudí, na to že sa po celý čas odohráva len priestoru jedného bohom zabudnutého baru niekde v pustine. Nájde sa tu zopár fajn dialógov, aj vtipných. /40%/ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Jason Mewes stvárnil sám seba. (HUMOOOO)
  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)
  • Scény, ve kterých vystupoval v cameo roli hráč amerického fotbalu O. J. Simpson, byly vystřiženy ve finální produkci. (Káronoš)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama