Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Úplně běžné, ničím nepřekvapující filmové "dílo" s těmi méně výkonnými herci. Takových počinů je spousta a já je používám na zaplácnutí, zabití času. A to doslova. Na nic jiného se totiž nehodí. Zápletka jako všude jinde, konec jako všude jinde - prostě standard. Tady ale i trochu hůř, protože je to dost táhlé a nudné - předvídatelné, takže spíše na uspání, abyste druhý den vstali, nic z toho nepamatovali a díky tomu se hezky vyspali. Když vydržíte do konce, gratuluju. Když usnete, nevadí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jeden nedotaženej,a jen rutinně natočenej film.Už důvod,proč ty dva honěj manžele Colsonovi,je povrchní a ani se nechce věřit ,že by tohle,kvůli tomu absolvovali.Navíc je to spíchlý horkou jehlou,myslim že to ani nikoho moc nebavilo hrát,kromě Gordon-Levitta,ten je opravdu ďábelskej.Jinak průměrnejch 50%. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller načrtnutý podle béčkového scénáře. Staženo kvůli Mickey Rourkovi. Jeho chladnokrevný ledově klidný zabiják je na tomhle průměru nejzajímavější. Joseph Gordon-Levitt hrozně přehrával, ale zase mě párkrát rozesmál. Jinak nic, co by stálo za pozornost. Vůbec se nedivim, že to studio uložilo k ledu. Mickey tohle natočil ještě před Wrestlerem. Je to znát, když si sundá sako, jak je vyžranej. Johnyho Knoxvillea jsem vůbec nezaregistroval, buď jsem slepej, nebo jeho scénu vystřihli stejně jako šukačku Mickeyho s Rosario. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak velmi pohodový thriller. Nijak složitý dějem či zápletkou. Ideální, pokud si u něj chcete odpočinout, jen sledovat a nepřemýšlet nad zamotaným příběhem, složitým scénářem či závěrečnou pointou. Průměrná však rozhodně není hlavní záporácká herecká dvojice v podání Mickeyho Rourka a Josepha Gordon-Levitta. Ti svým bravurním herectvím táhnou celý film kupředu a nejspíš jen díky nim jsem z něj měla pocit dobrého diváckého zážitku. Velkou část mé pozornosti strhávají na sebe, což je moc dobře, protože nejspíš nebýt jich, dokonale by vynikla celková nevýraznost snímku. Opět dokonalý Mickey jako drsný chlapák a chladný zabiják, a jemu zdatně sekundující Gordon-Levitt coby totálně zmagořelý blbeček a rádoby frajerský kriminálník. Po celou dobu výskytu jeho postavy na obrazovce, jsem měla chuť dát mu do držky. SPOILER Naštěstí to pak, sice až po chvíli, ale přece, s přehledem během minutky vyřídil Mickey a byl pokoj:) KONEC SPOILERU. Pro mě spíše vedlejší herecká dvojice Thomas Jane a Diane Lane už pak poměrně nezajímavě a nijak záživně doplňují celý děj. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Mickey nabral takovou formu, že teď utáhne asi všechno, Diane bude kočka i v osmdesáti a Thomas dokazuje, že umí i hrát. Scénář není žádný poklad a mám pocit, že jím byla předloha dost necitelně krácena (nečetl jsem, ale je to cítit na rychlosti zvratů) , Madden opět dokazuje, že není žádný kouzelník, spíš šedý průměr. Hudba a atmosféra sedí, akce slušná a kamera příjemně drsná. Prostě dobrý thriller na sobotní večer, ale s lepším scénaristou a režisérem bychom si ho pamatovali déle než týden... 70% ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno