Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci každoměsíčního rituálního výplachu konečníku jsem místo obvyklého klystýru nasadil do irigátoru tento skvost. A udělal jsem dobře, své k svému, shit ke sračkám. Tento blábol obsahuje tak velký počet nudných a nesmyslných scén, že pouštět ho odsouzeným na smrt, sami by tloukli lžící na mříže, aby na sebe upozornili oblastně příslušného mydláře. Po zelené míli by pak sprintovali radostně s vyhlídkou, že nic horšího je už čekat nemůže. Tímto na nějakou dobu odkládám sledování ,,ženských filmů", které jsem si naordinoval v rámci akce Poznej svého nepřítele. Některá tajemství by měla zůstat nevyslovena. Například fakt, že Nesvadbová - a bohužel i řada jiných krasavic- jsou pěkný krávy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit, že tento český filmeček je vážně velká kokotina s velkým K. Já to říkám pořád, že dívat se na většinu českých filmů a zvláště těch novodobých rádoby komedií – romantických dramat je hotové utrpení. Zlatá československá tvorba, na kterou se dalo dívat. Ono je to dáno hlavně tím, že drtivá většina starých a hlavně výborných herců a hereček je už bohužel mrtvá a ti dnešní (hlavně ti mladší) jim nesahají ani po kotníky. A to samé se dá říci i o většině scénáristů. No a tento film je toho zdárným příkladem. Pár dobrých momentů tu je, Roden a Vašut se zrovna moc nepředvedli (ač je mám oba jako herce docela rád, tak tady nic moc) a zbytek ansámblu škoda mluvit… ()

Reklama

Cimr 

všechny recenze uživatele

Není to jen nějaká průměrná milá blbůstka na sobotní odpoledne. Je to film vyloženě špatný a hloupý. Je tomu tak především vinou nechutně blbého scénáře. Obzvlášť na dialozích se holky vyřádily. Působí to na mě, jako kdyby Nesvadbová s Pavláskovou nikdy neprohodily ani slovíčko s žádným mužem, ba dokonce ani s žádnou ženou, prostě s žádnou lidskou bytostí. Věty jako "Nedokážu být někomu oporou. Neumím to!" nebo "Pojedu sám. Někdy je lepší být sám." a další pitomosti, co by nikdy žádný normální člověk (muž) z pusy nevypustil nebo neustálé oplzlé mudrování o tom, jak souloží slepice a jak zlaté rybičky, to vše pronášené děsně pateticky a přehnaně vážně, tak tohle všechno, už tak dost hrozné, je navíc ještě korunováno příšernými postsynchrony. Nevím, jak to Pavlásková dokázala, ale i slušní herci tu hrají špatně, neskutečně se ponižují. Vrcholů ubohosti je tu hned několik - například rozbor a následný zpěv lidových písní, páv Marka Vašuta nebo vysvětlující retrospektivy z dětství. Vlastně celý ten příběh pokulhává - žena, co se snaží být stejná mrcha jako chlapi? Laciná cosmopolitanová slátanina. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Bestiář? Hm? A co jako? Nebýt pavího výstupu Marka Vašuta... mimochodem... opravdu mimořádně vtipný ... pár hlodů bylo zajímavých... viz... skvělá polemika o mužích a křečcích a studium jejich chovu... jinak??? Jinak, mám ten dojem, že si filmový štáb udělal výlet do Londýna a do Itálie... Ano, Karel Roden odvedl standard, Marek Vašut byl perfektní jinak nic moc... nevím.... furt, tj. pořád... mám pocit spíš marketingového masírování než něčeho echt... a třeba se pletu a třeba druhé shlédnutí bude pozitivnější... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čas: 30:01 a já se právě dívám, kdy už to bude končit. Zjištění mě deprimuje. Asi se budu muset ožrat a nebo začít film posouvat, protože přede nou jsou ještě další tři stejně dlouhé úseky. Ach. ~ Jsem ochoten přispět na stavbu svatostánku, zasvěcenému tlačítku Vpřed! ~~~ Festivalový anglický název "Bitch's Diary," je perfektní a trefný. Krom pár hereckých výkonů je tak jediným plusem promrhaných 111 minut (i když u mě byl film kratší, resp. rychlejší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Název filmu byl prý zvolen jednak podle středověké knihy o zvířatech a jejich chování a jednak podle sbírky básní Guillauma Apollinaira. (Olík)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama