Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 034)

Superpero 

všechny recenze uživatele

V životě bych to nečekal, ale Tarantinův Death Proof se mi líbil víc. Můj oblíbenec Robert Rodriguez jako by ztratil dech. Přišlo mi to takový nemastný neslaný a to i díky hudbě, která fungovala v ponurém Sin City, ale do tohohle filmu by se spíš hodili Motorhead, Molotov, nebo něco takovýho. Herecky dobrý (Freddy Rodriguez je fakt mazák), ale dějově zmatený i na měřítka zombie filmu. Škoda přeškoda, že se vytratila ta svěžest Desperada a Fakulty. ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Rodriguez klesl od časů Mariachiho a Desperada se svou částí Grindhousu - Planetou Teror nejníže, jak to šlo. Je mi vcelku jedno, zda pro efekt, nebo s potěšením. Získává tak v mých očích titul největšího úchyla mezi režiséry (a doufám, že jedny z těch ustřihnutých koulí byly jeho - psali, že prý si vše stříhá sám). Filmově taky raději no comment. Kdo nevěří, má zde trailery: http://www.csfd.cz/film/221616-grindhouse-planeta-teror-grindhouse-planet-terror/videa/ ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Rodriguez (i Tarantino) dovedou udělat geniální kombinace stylu, nadhledu, krve, šibeničního humoru.. a stylu. A tendle setsakra hustej (v obou významech toho slova) Rodriguezův guláš sem si užil víc, než všechny Transformery, Simpsonovy, Die Hard 4ky, Spider-many a Piráty dohromady. Pro mne osobně společně s Fontánou Film roku!! P.S. Je normální, aby si člověk bral do kina psa? Protože Fuka přitáhnul dva.... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

I když jsem fanda spíš Tarantina, tentokrát přiznávám, že Rodriguez ho v Grindhouse projektu předčil minimálně v zábavnosti a tempu. Zkrátka ta nejpokleslejší zábava v ryzím smyslu. Už jen z úvodu, kde se Rose vlní kolem tyče, může leckomu vyschnout v puse. Logika je tu cizí pojem. Rodriguez vám naservíruje skok přes zeď jako z Final Fantasy a pokud je třeba rychle se přemístit z místa na místo, použije se střihu nebo dětský motorky. Vředy na zombících jako by někdo uklohnil z pudingu a marmelády. No nádhera! A hudba z Rodriguezovy dílny se mi vždycky líbila. U Planet Terror se nudit nebudete. Buď budete nevěřícně pozvedat obočí nebo se budete smát. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

No, původně mě napadlo, že umět točit takovéto podobné filmy je nepotřebná dovednost č. 96, ale vážně mě to dostalo. Někde je ta ona potřebná nadsázka dávkována úměrně, někdy je přehnaná, proto ty čtyři hvězdičky. I přes občasnou nechutnost jsem se vážně bavil, a to snímky o zombies opravdu nejou moje krevní sk... (chybí díl komentáře) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Skip Reissing, který hraje majitele stripklubu Skipa, není herec, ale realitní agent režiséra Rodrigueze. Ten usoudil, že Skip by byl perfektní pro roli příkrého a rozumného majitele baru, protože "on takový doopravdy je." (HappySmile)
  • El Wray (Freddy Rodríguez) hovorí Cherry (Rose McGowan) "palomita", čo v preklade zo španielčiny znamená "holubička". Je to tiež tetovanie, ktoré zdobí jeho zápästie. (BlackTom)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama