Reklama

Reklama

Sam a Dean jsou konečně volní. Poražením Boha si získali doživotní svobodu. Ovšem monstra noci nevymizela a stále tam někde jsou. Bratři tak vyráží na svoji poslední misi, zastavit partu upírů. (Varan)

Recenze (19)

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carry On by fungovala jen, kdybychom se dočkali hutných návratů milovaných postav – Marry, otce, Jody, Castiela, Jacka, Crowleyho, Roweny… Bez cameí to byla prázdná záležitost hodná standardní epizody (a nijak dobré), jako finále hluboké zklamání. Ruku na srdce – každý přeci chtěl vidět Sama a Deana jít dál ve svých životech a uzavřít rány způsobené ztrátami těch nejbližších a tak nějak získat respekt ze všech stran – z nebe i pekla. A ne v jedné epozodě shrnout to, co by beztak proběhlo někdy na konci jejich životů. Dojemné, leč zbytečné. Jako konec seriálu dává výrazně větší smysl epizoda předchozí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda toho, že to neskončilo predošlou častou. Táto časť bola celkom zbytočná a hlavne neuveriteľná. Bolo vidieť, že to už tvorcovia chcú rýchlo zabaliť a mať to s krku. Bol to najhorší možný koniec jedného z bratov, za 15 sérii, keď pomohol toľkým ľudom a jedine, kto mu vzdal úctu bol len ďalší z bratov. Hlúpe, trápne či neuveriteľné, asi všetko do kopy. Len kvôli tomu, že už je koniec dávam tú 3*, inač by to bol odpad. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budú spoilery, tak bacha na to! Ako píšu viacerí, séria pokojne mohla skončiť devätnástou epizódou. Chlapci by nasadli do Impaly a my by sme so slzou v oku sledovali, ako uháňajú smerom k západu slnka. Lenže to je v podstate otvorený koniec a nejako bolo treba definitívne zatvoriť vrátka. Takže sbohem a šáteček, bolo mi potešením. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla jsem zmatená. A trochu nechápala, co bude v posledním díle. Uzavření pro lidi bez fantazie? Trochu jo a trochu ne. Kluci mají případ. Ale líbilo se mi jeho vedení. Bylo to jako za starých časů. Deník na autě, žádný svatí ani pekelní pomocníci. Bylo to hezký. Že práce pokračuje i po "postrání se" o Chucka a že život jde dál. Bylo to dokonalý. ***** Jenom dodám, že moje angličtina je v pohodě, abych seriálu rozumněla, ale titulky prostě beru automaticky. Mám jejich stránku v záložkách furt. Ale je pravda, že poslední sérii jsem jela bez nich, fakt hrůza. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Zbytečné, ale svoje momenty to taky mělo. Kdyby se ty zakomponovaly do předchozího dílu a klidně z něj udělaly díl delší, dávalo by to mnohem větší smysl a emocionální dopad by fungoval po všech stránkách, ale 19tý díl byl jako finále velmi slušné ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslednú epizódu som si šetril nakoľko to je po 12 rokoch čo som so seriálom veľmi ťažká rozlúčka. U mňa zafungovala na výbornú, viem že sa nájde veľa ľudí ktorí budú nadávať na smrť alebo celkový koniec ale ja k nim rozhodne nepatrím. Prvých 20 minút je klasický old school hunt a potom to začne. Emociálne peklo. Netvrdím že si nepoplačem, ale tu ma to rozsekávalo celých 20 minút. Lúčenie bratov s kopcom odkazov na prvú sériu a do toho emotívny soundtrack na ktorý sme zvyknutý pri supernatural to som teda nedával. Nasledované Carry on my wayward son zostrihom ktorý ma dorazil ešte viacej. No a samotný koniec kde sa bratia zase zídu, objímu sa poďakujú nám za sledovanie je len čerešnička na torte, no a potešil aj Bobby. Supernatural Ďakujem , prežil som s týmto seriálom celé detstvo a navždy ostane v mojom srdci. Postavy Sam a Deana budú už navždy legendárne. Neviem sa dočkať kedy si celých 15 sérii zopakujem. No doubt--endings are hard. But then again... nothing ever really ends, does it? ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako celá tato série i poslední díl byl ukecaná nuda. Smrt jednoho z bratrů!? No budiž. Ale tohle mělo být grand finále!! Misto toho dostanete prázdný kecy, který ani nejsou dojemný!!! Proč to neskončilo devatenáctým dílem, když už se to taaaaaaakhle natáhlo ( co si budeme vykládat, všechno, co se natahuje max přes 5 sérii: úvod, nějaký žbrblání kolem, nějakej zásadní zvrat a finále, jooo, oni by stačily tři série) kde oba společně jeli v klidu a míru a zakončilo se vzpomínkama? Ale oni tvůrci měli záchvat stařecké debility, tak nám museli naservírovat onu poslední hnusnou polevu. Nuž, dobrou chuť. Tý vole 15 let dotažených do takové debility 😂😂😂 ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a toto oficiálny koniec. Moja teória sa potvrdila. Konca som sa veľmi bála, pretože Winchestrovci jednoducho nemphli nájsť svoj šťastný koniec. Našli ho, svojím Winchestrovslým spôsobom. Oh my Jack (pochopia len fanúšici) toto bol perfektný záver. Bála som sa, pretože poznám mnoho skvelých seriálov, ktoré skončili mizerne, no pre SPN-ko to rozhodne neplatí. Strach bol zbytočný, ale slzy predsa len nevyhnutné... ()

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to mizerný závěr, jen v podstatě zbytečný. Jelikož nám všechny otázky zodpověděla s15e19, tak je epizoda Carry On jen epilog pro diváky bez představivosti se značným klišé. Každopádně děkuji tvůrcům za skvělou jízdu, kterou co se kvality týče, dokázali udržet v 15ti sériích. Bylo to úžasné! ()

Machaut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda absolutně popírá tu pointu o kterou celou dobu šlo a totálně si protiřečí s tím co se dělo v předchozích dílech a za co Dean a Sam bojovali. Tato epizoda je naprostá zbytečnost a lépe by udělali, kdyby se navždy ztratila a seriál končil epizodou č. 19, ta sice měla taky své mouchy, jakože Jack měl možnost vrátit Case zpět, Samova Eileen se musela přeci taky vrátit s ostatními lidmi... Celkově tato poslední epizoda bylo scénáristické fiasko. POZOR SPOILER: U Deanova umírání jsem se musel začít smát, protože tato hodně dlouhá scéna mi připomínala italské romantické opery, kdy zapíchnutý hrdina umírá a zpívá dalších deset minut. Prostě svoboda, kterou měli kluci nabýt, a kterou si měli užívat, jakkoliv se vystřídala jen za utrpení a smutek. Prostě fail. Jednu hvězdičku dávám pouze za to hezké rozloučení herců po prvním závěrečném titulku. ()

Elie.

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chci se tvářit, že tenhle poslední díl nikdy nevznikl. Takže jsem se v závěru musela zdržet hodnocení. Pro mě SN a 13 let mýho života (Jo, taky jsem je nestihla hned od začátku.) zkrátka končí 19. dílem. Amen. ()

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Super zakoncenie celeho serialu! Narozdiel od vacsiny serialov, kde tvorci utnu dej tesne po rozuzlení, tu nás čaká zaujímavý epilóg. ------SPOILER---------- po ukončení Chucka už nikto nepíše ich príbeh. Tak sa môže ľahko stať, že bežný hunt nedopadne dobre, že nepríde Cass, ktorý by ich zachránil a hrdinom sa už vlastne ani do neustáleho oživovania nechce. V súlade s neustále omielanou pesničkou konečne nájdu kľud, keď je dokonané. Ale nenájdu ho v Stredozemi, ale na Ďalekom Západe. Veľmi podarený záver veľmi podareného seriálu. ()

Hroby odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně hrozný klišé a scénáristickej trapas, kterej nepatří ani do takovýho místy béčkovýho seriálu. Druhou půli dílu jsem po rychlých pasážích přetáčel, protože na tu kolumbijskou telenovelu se nedalo dívat. Tenhle díl mažu z paměti a epizodu 19. beru navždy jako jediný opravdový zakončení 15. sezon skvělýho seriálu. ()

soarer 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí mi vravelo, že posledná epizoda je takpovediac úplne nanič a aby som sa nato ani radšej nedíval. Myslel som si, že to bude podobný záver ako sme videli napríklad u seriálu Dexter alebo House of Cards, no pre mňa osobne to bol perfektný koniec. Každý hunter vedel ako sa skončí jeho príbeh, a nebolo to inak ani u Sama a Deana. Podľa mňa keby seriál dostal happy ending, práve to by bolo nerealistické a pokazilo by to celkový dojem. ()

Reklama

Reklama