Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Rad bych vedel podle jakych kriterii by se toto melo hodnotit? Ja davam 3 hvezdy,obcas mne to dost rozesmalo,obcas jsem mel snahu si zavrit oci napr kdyz si propichoval jeden tvar hackem na ryby, to bylo dost ostre.Nasledne plavani na udici mezi zraloky mi prislo take jako originalni kousek.Prvni pohled na starou pani nahatou na ulici mi prisel dost silny,avsak po case kdyz si nani clovek zvykne to jde.Nejvyse nebezpecni mi prisli byci. Pijavice na oku to byl doopravdy ulet i pro mne o piti konskeho spermatu ani nemluve.Kdyz bych si mel neco sam skusit asi by to byl let raketou na mesic. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou vrcholně zábavné (taxík, scénky s dědkem, Puppet Show), jiné zajímavé tím, že už to (pro někoho) přestává být legrace (Steve-O a žralok, kobra, test obranné munice) a pak jsou tu jiné, které jsou totálně nechutné (koňské sperma, pijavice v oku, prdící helma). Ale vždycky se můžete bavit tím, co Johnny Knoxville a spol. zase vymyslí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela razantní sešup dolů. Více prostoru pro bizarní a jen ujeté kousky, těch, při kterých se vám zastavoval dech a s protagonisty jste soucítili, je tam oproti jedničce dost málo. Tady to je spíše často fakt jen opilecká zábava někdy ve dvě ráno na večírku. Jenže oni to dělají za dne a jsou střízliví. Docela zklamání a nuda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Opět naprostý masakr. Hlavně Johnny Knoxville se totálně zabíjí, fakt nehorázně a vždy s úsměvem - jestli jste mysleli, že za ty čtyři roky vyměkli, můžu vám zaručit že ne. Jak nádherný pocit, mít Jackass zase zpátky... Hranice demence znovu o kousek posunuta. It's gonna hurt a lot, but it's just loud... ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem to asi nepochopil - my se měli smát? A čemu? Trapnosti, odpornosti, či naprosté dementnosti? Bohužel, to není k smíchu, to je spíše pláči. Nějak nedokážu pochopit, jak se tímto někdo může bavit a už vůnec ne, jak může toto mít hodnocení v červených číslech. Říkejte si třeba, že jsem zpanštěl, ale vyznávám asi trochu jiný styl humoru... takový, co je dělán s mozkem. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama