Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Jednou za deset let je vybráno sedm mágů, a právě tito „Páni“ za použití pomocníků jednotlivých řádů nazývaných „Služebníci“ se spolu střetnou o jediný Svatý Grál. Ten splní vítěznému Pánovi i jeho Služebníkovi jakékoliv přání. Služebníci jsou padlí hrdinové, kteří se po smrti stanou hrdinskými duchy. Širou Emija, jenž přežil před deseti lety velký požár, byl adoptován Kiricuguem Emijou který ho při požáru zachránil. A právě Širó se nevědomky stane jedním z Pánů tím, že si vyvolá Služebníka z řádu Saber. Spolužačka Rin Tósaková, jež si vyvolala Služebníka z řádu Archer a jež se připravovala na roli Pána plných deset let, nevidí v Širóovi soupeře, avšak zavede ho do posvátného kostela, kde Širó roli pána a všechno, co to obnáší, přijímá. Soupeřem Emiji je tím pádem i Rin… (Roby)

(více)

Diskuze

SSGT

SSGT (hodnocení, recenze)

sankacoffee: určitě se na to podívej, je to fakt dost skvělý, narozdíl od tohohle srance

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

sankacoffee: NO rozhodně ještě se mrkní na Unlimited Blade Works kde proti sobě Emiya půjde ale Fate Zero je naprosto jinačí halvní hrdina je naprostá svině.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Dejme tomu, že základ anime (tj. pokemon style bitky...pán+služebník vs pán+služebík) se mi vcelku líbí, ale absolutně nenávidím Emiju, jakožto retardovaně se chovájícího blbečka, jehož hloupé mirkodušínovské chování sice posouvá děj dopředu, ale scénáristé, a zase navzdory logice, se sakra musí snažit udržet ho naživu až to pěkné není. Jeho romantické vrkání se Saber považuju, v podobě v jaké bylo předvedeno, za silně nepovedený fail. Navíc dávkování informací z minulosti zbytečně utahané, až to otravuje (prostě jsem si musel říkat "jo já to chápu, nejsem blbej, vždyť už ste to říkali 10x během předchozích dílů, aaargh!"). Divím se, že jsem se vůbec dodíval do konce. Takže otázka..........!!!!......... Má v mém případě smysl se dívat na Fate/Zero? díky za případnou radu...a mimochodem až tady jsem se dozvěděl o propojení Archera a Emiji, to je fakt geniální, krom toho, že na to skoro nikdo během seriálu nepřijde, takže spíš geniálně zabitá pointa! 

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

To čo tu robí Kawai Kenji je nehoráznosť , neuveriteľne citlivý ost tomu dáva pravé emócie , skladba Emiya je fakt Technobomba , myslel som že počúvam to naj.. z tiesta .

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Teda nechci to příliš srovnávat, ale těsně před timhle jsem se díval na Claymore, kterýmu jsem dal 4* a po ohodnocení tohohle taky za 4* jsem se dlouho překonával, abych Claymoru hodnocení nezměnil na 5*. I když mi ke zkouknutí stačily prakticky dva zátahy, tak mě to prostě tak nechytlo (u Claymore stačil jeden zátah v kuse... uff:)).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Tak tomuto som sa dlho vyhýbal, a prve dve časti naznačovali že právom. ALE je tu jedno velké ALE, a to zaver druhého dielu, prenádherná scénka , krásna hudba a hlavne , ano Saberyne zelené oči. A uz to fičí. ps: som nadšený z openningu a hudby celkovo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Tak som to už zmákol aj ja.. oči krvavé, ale stačil mi na to jeden a pol dňa (keby nejdem do práce, tak to mám za sebou skorej :) škoda len, že u mňa to tiež na 5* nebolo... Prvé časti sa mi zdali poslabšie... Idaho: Vďaka za title ;)

Cirdan

Cirdan (hodnocení, recenze)

Tak jsem si stáhnul první díl v releasu od Eclipse 1024x576, že to budu mít v lepší kvalitě a ono to je jinak časované a nesedí na to titulky. Y_Y

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

to máš jednoduché, došlo mi, že odhalili identitu všech služebníků, kromě Archera. A protože to překládám včetně OP a ED, zajímalo mě, co chtěli tím záběrem na konci ED 14 dílu říct, tak jsem hledal, což znamenalo, podívat se na to hodně pozorně od samého začátku.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Heh dobrý...ja se nad archerem moc nepozastavil kurna takze tohle odhaleni je pro mne taky nove a ....ironicke ze jsem si takovouhle vec nevsiml :-)))))

Kazdopadne mit dlouhe vlasy stejne farby je Archer cisty Riceove Marius ;-)

Cirdan

Cirdan (hodnocení, recenze)

Hmm, já ty ED pak už vypouštěl. Každopádně mi ta totožnost pořád nesedí (oba mají úplně jiné povahy a navíc Archer pak mluví anglicky), ikdyž poté co udělali s totožností Saber ...

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Pusť si druhý díl. Scénu, zhruba kolem 15 minuty 50 vteřiny a sleduj co má v ruce. Pusť si zavěrečné ED 14 dílu. Dobře se dívej na zavěr onoho ED!

Cirdan

Cirdan (hodnocení, recenze)

Jaká je vlastně identita Archera? Vždyť on ji neprozradil, protože si na ni nemohl vzpomenout.

Cirdan

Cirdan (hodnocení, recenze)

Tak tohle anime je super a pro všechny, kteří mají rádi fantasy je povinnost se na něj podívat. Docela mě překvapila totožnost Saber.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

No pokud mamince nebylo pres 60 a dceri mene nez deset , je to v poradku :-)

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Tuhle jsem hral jednu hentai hru a tam jsem si mohl vybrat, jestli budu balit maminku nebo dceru, a co s nima pak budu delat ;-)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

njn a videls uz nejakou japonskou adventuru, ktera je neodklikavaci ? Ja tedy ne .

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Demo je nejakou dobu na svete. Nedavno jsem ho hral, ale je to jen cteni odklikavani dialogu, coz mne prestalo bavit presne po 5 minutach. Kazdopadne hra ma byt vypravena spise z pohledu Rin.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Jj, je to typicka bishoujo hra, skoda ze si ji asi jen tak nezahraju, sice se preklada a snad i vyjde, ale buhvi kdy.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Vedeli jste o tom ze pry je ta hra co to podle ni udelali kapanek HENTAI ?? :-)

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Dle komentářů to vypadá velice dobře (a navíc mi to připomnělo Údobí mlh)! Přiřazuji tomu jednu z nejvyšších priorit.

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

Black Lagoon vřele doporučuju. Je to takové badass anime...a až se dostaneš na druhou sérii, tak mám za to, že se jedná o 15. díl....jsem zvědavej na tvé pocity :) Imho zatím nejlepší díl z obou sérií (pouštěl jsem si ho asi 10x).

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

Mám to na mušce, ale tento měsíc snad konečně sjedu Eureku 7 a potom Bakuretsu tenshi :)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Njn ty tri prvni casti jsou fak vyrazne jine nez zbytek...taky jsem dokoukal na Mai-Hime a fakt jsem zvedav co na to reknete vy dva az to uvidite :-))))

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

No hudbu jsem si zatim ani nevsml...i kdyz je fakt ze jsem asi zmlsany peckami Yuki Kajiura. A ja spis myslel to jak hlavni hrdina lici svou minulost na pozadi toho jak ji ukazuji, coz tam byt nemuselo.

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

No co se vypravěče týče...tak to je ten kněz z toho kostela. Nevim, mi se to celkem líbilo (myslím to vyprávění na začátku), člověka to pěkně namlsá...a v druhé polovině seriálu se to začne teprve rozjíždět :) Navíc, když k tomu připočteš tu hudbu.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

No to by ses divil jaki cvoci do anime tady hodnoti driv nez to videli cele.......ale ne o tom jsem chtel. Zacal jsem to koukat znovu a i kdyz jsem zatim jenom pri druhem dile (Wolfs Rain ktery sleduju paralelne je hodne lepsi) mam uz jednu az dve vazne vytky prvni - vypravec Co to kua tady dela ? Pokud jde o flashbacky je to prvne co jsem se s tim setkal, kazde dosavadni anime se bez vypravece ve flashbackoch obeslo a prave absence vypraveneho vysvetlovani umoznilo aby vypravel obraz co ma na divaka IMHO vetsi dopad. A pak .... nesedi mne ty pokriky na servants - to fakt pripomina Pokémona. Ale ja jsem optimista a hoooodne se mi libi dizajn postav hlavne Archer a Saber....ale uz fakt ze je to dle gamesy mne desi ..i kdyz ty jako znalec anime se urcite nenechas opit rohlikem takze se porad tesim co si na mne FSN pripravilo. A nesedi mi opening ani ending, moc tuctove.

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

Marius: No možná až uvidíš víc než 3 díly, tak si uvědomíš, že nejde o Pokémony maskované nějakou důležitou úlohou...a já se ohradil, bo tebe jsem měl, co se týče anime, za stejného cvoka jako jsem já. A prostě mi nesedí hodnotit anime po 3 dílech..

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Hitman : Pyčovina by bola keby som na to, ze hodnotim tri diely vôbec neupozornil. A ver mi ze takych tu je milion co maju nahodnotene anime po dvoch dieloch bez toho upozornenia. Ad Pokemoni - princip je uplne rovnaky akurat tu je to maskovane nejakou dolezitou ulohou a nielen stat sa sampionom pokemonov. Kazdopadne to ma dost dobre ohlasy, takze to asi zacnem zhanat.

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

Přesně tak, chlape, souhlasím ve všech bodech. A co se týče OST, tak jsme na tom stejně :)

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Analogie s Pokémony je jistě nadsazená, ale po třech dílech se tomu nedivím (měl jsem obdobný pocit. mě napadli Digimoni :) ), na druhou stranu hodnotit tak brzo není úplně OK. Seriál dostáva IMHO grády po 11 díle. Hudbu spáchal Kenji Kawai (Ghost in the Shell...) a ve Winampu mi poslední dobou nic jiného nehraje...

Hitman_47

Hitman_47 (hodnocení, recenze)

No nevim no....já bych to s Pokémony vůbec dohromady nedával. Viděl jsem všechny díly a pochybuju, že Pokémoni měli až tak složitý a propletený děj....navíc, jsem tam postrádal hlášky typu SABER...blabla ÚTOK!!!, pokud jsme se všechni koukali na stejné anime, tak víme, že Servanti jednali skoro samostatně...což pokémoni vůbec. No a taky mi tak nějak nesedí ta infantilnost z Pokémonů.....nebo bylo tohle taky tak infantilní a jednoduché.....eeee, tak buďto jsem dement já, nebo fakt nevim. Navíc hodnotit seriál po třech dílech je imho tak trošku dost velká pyčovina....já vždycky hodnotím seriály buďto, pokud vidím všechny díly, nebo alespoň jednu celou sezónu.....to jen tak pro zamyšlení, že tímto jednáním může někdo prznit hodnocení a navíc i tím komentářem odradit případné diváky...

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Anime je na bázi počítačové a karetní hry, takže analogie s Pokémony je vskutku na místě.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Tohle anime jsem nasel nahodou podle vytvarnika Ugetsu Hakua (Burst Angel). Zatim jsem u 5 dilu a musím rict, ze Saber je naprosto BOZSKA!

Reklama

Reklama