Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Být mi o 10 let méně, tak jsem nadšen. Hrdina, který projde celý film s jediným škrábnuním, spousta výbuchů a střílení. Jenže už jsem asi starej a spíš než aby mě tenhle film bavil, tak jsem furt hledal chyby filmařů. Sice jich není tolik jak v Komandu, ale člověk se pobaví. Takže jediným kladem tohoto filmu je Robert Patrick a jeho záporák. A při narážce na Terminátora jsem se fakt pobavil :-) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Do tohoto akčňáku jsem šel jsem s tím, že to bude béčko jak vyšité a taky že je. Ovšem jestli se jedná o poctu akčním filmům 80. tých a 90.tých let to bych docela i polemizoval. Navíc to není úplně akční filmy, protože já v tom viděl i prvky komedie. Svalovec John Cena, který je velice nesympatický, tak mu nemůžu upřít, že se nesnaží něco zahrát. Ale co ty padouchové? S takovými padouchy jsem se skutečně ještě nesetkal. To byla sebranka! V čele stojí vynikající Robert Patrick, kterého natačení Vojáka očividně bavilo a tak to davá dost najevo. A pokud jde o akční film, tak scénář je rutinní záležitost. Je pravda, že jsem se bavil poměrně slušně, ale budu hodně dlouho přemýšlet, jestli si to ještě někdy pustím! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Mariňák John Triton má peška. Od námořnictva ho vyhodili, i když si to zrovna rozdal s Ál-kajdou. Při výletě mu shodou okolností unesou ženu. Hm, tuctový námět, který hraje na korbu hlavního protagonisty, snažíjící se konkurovat známější hordě svalů z 90. let. Ale vemto čert, pustil jsem si to, aniž bych čekal nějaký zázrak, ahle byla to docela zábava, která nenudí. Naopak nabízí sice omletou zábavu, která je ale slušně zpracovaná a s pár výbuchy budete uspokojeni dosyta :D Obyčejný snímek s dobrým průbehem. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Člověk prý využívá zhruba 10 % své mozkové kapacity. Pro shlédnutí téhle akce ale postačí mnohem méně. Auta skáčou, semtam něco vybuchne, padouši hláškujou, ženský jsou krásný a hlavnímu hrdinovy tečou proteiny i ušima. Zápletka složitostí neohromí a čimkoliv nečekaným už vůbec ne. Přesto můžou mít takováto béčka svoje kouzlo v přímočaré akci a jednoduchosti, která vyloudí úsměv na tváři. Super zážitek v tom schovaný není, ale film se netváří na víc, než je a tak není důvod schazovat. Podobnou akcí je Arnoldova klasika Komando. Alternativa: Commando, District 13. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Společnost World Wrestling Entertainment svým divákům servíruje spoustu akce, velkolepé fyzické souboje a blond modelky, což ji spolu s velkým kapitálem předurčuje k tvorbě precizních oddechových akčních filmů. Současně ví, že když do hlavní role obsadí wrestlingového zápasníka, dostanou bijce a ne herce. Proto se velká část filmu zaměřuje na charismaticky vyprofilované záporáky, jejichž představitelé jsou herecky zdatnější. Díky tomu a perfektně technicky provedeným akčním scénám je film svěží a zábavný. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)
  • Zbraň, ktorú nosí Rome (Robert Patrick), je nerezový Magnum Research Baby Eagle. Pištoľ, ktorú Rím nosí, je Jerico 941 F. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa pilo len jedno pivo, a to Miller Genuine Draft. (Zeker)

Reklama

Reklama