Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Akčný film má dnes oveľa ťažšiu pozíciu ako pred dvadsiatimi rokmi. Vtedy by to určite bol hit. Smejeme sa, čo všetko vtedajší akční hrdinovia dokázali zniesť a koľkých protivníkov pobiť. No tento dnešný má dvojnásobnú výdrž. Zhrnieme si zhruba, čo všetko treba prežiť a dokázať pre záchranu manželky: úder hasiacim prístrojom do hlavy, silné výbuchy čerpacej stanice a iných bômb, kde vás tlakové vlny prenesú o desiatky metrov, úder oceľovou tyčou po píšťale -no problem, naďalej bezproblémova chôdza, úder do hlavy baseballovou palicou, ktorá sa následne roztriešti...nie hlava, .... tá baseballka, ak som dobre videl. Údery veľkým kladivom po rebrách a nespočetné množstvo všemožných úderov. Napriek týmto posmeškom, film celkom slušne odsýpal, takže ako úsmevná akčná jednohubka môže byť. 50%. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, které však působí hrozně uměle. Každičká hláška působí strašně nuceně (až na Terminátora). Člověk by si myslel, že když je v produkci WWE, tak by se film mohl blýsknout osobními souboji, ale aji ty byly nějaké divné... Prostě podprůměrné béčko (céčko?, déčko?). Nemám rád poldy... a cukrkandl. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej trošku přehnaně pojatý hrdina John Triton, který se ohání jen rukama, tedy až na začátek filmu, kdy je ještě mariňákem a snad jedinkrát použije zbraň, se postaví bandě kriminálníků, kteří jsou vybaveni arzenálem zbraní a unesli jeho ženu. Každopádně jsem od toho neočekával žádnej velkej trhák, tak mě to ani nezklamalo. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Akční průměr. John Cena je takový trošku o charisma ošizený Van Damme. Každopádně jako pro wrestler (i když je to prcek a v ringu vypadá spíš srandovně, plus jeho MC image) je to postavou slušná mlátička, bohužel ale tenhle film je jako kdyby částečně natočený pro jeho dětské fandy... To znamená minimum krve, minimum nadávek a spousta hezkých výbuchů. Navíc moderní kamera znamená dost zmatečné záběry na bitky (pro mne nepochopitelný trend). Za ty prachy to prostě mohlo být dvakrát lepší. Herecky nejzajímavější je známá tvář Robert Patrick jako stylový záporák. Cena sám o sobě nemá potenciál stát se nějakým větším akčním hrdinou, už vůbec když bude točit takhle měkké filmy, no ale kouká se na to hezky a je pravda že jednou za čas něco podobného neuškodí. Buďme dneska rádi za každý takový film... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné ultrabéčko plné bouchání, střílení a nejsem si tak úplně jistý, jestli chtěných komediálních vložek. Ale třeba hláška s Terminátorem mě docela uzemnila a ta určitě chtěná byla. Postava k pláči či k zasmání je ukecaný černoch, který místy působí tak trapně, až je vtipný. Pobaví i hlavní hrdina, nejspíš příbuzný Chaninga Tatuma, který naprosto a zcela postrádá mimiku a ze všech těch wrestlerů učinkujících ve filmech je jednoznačně nejlegračnější. Typický film na vypnutí mozku, ale cením si toho, že jsem i přes silnou ospalost (nezpůsobil jí film) vydržel až do konce. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama