Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Paul Haggis, Zach Braff / Source material: Gabriele Muccino | Hudba: Michael Penn | Produkcia: Gary Lucchesi, Tom Rosenberg, Marcus Viscidi, Andre Lamal | Distribúcia: United States: DreamWorks, non-USA: Lakeshore Entertainment, United Kingdom: Momentum Pictures, France: SND Groupe M6 | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 15,852,401 $ || ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem drobet vetsi komedii, particka skoro flakacu okolo hlavniho hrdiny k tomu vybizela, ale nakonec to bylo spis takovy vztahovy drama. Ale musi se nechat, ze perfektni, akorat trosku prehnany s tim, ze se rozchazel uplne kazdej. Co se tyce hercu, Zach Braff je paradni, ze zacatku ma sice ten svuj drobet noumovitej vyraz, ale nastesti dostane prostor i pro dramatictejsi sceny, kdy je naprosto nasranej a nadava a predvadi, ze skutecne umi perfektne hrat. Ostatni jsou taky fajn, ale za zminku uz stoji jen roztomila Rachel Bilson. I kdyz by moh bejt film drobet kratsi, mohlo se tam dat vic forku na osvezeni a obcas se mohlo drobet pridat na tempu, stejne se jedna o paradni komediodrama. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Jediné čo sa mi dostalo bol stupidný výraz Zacha Braffa... ten človek fakt čumí stále rovnako, inak čo sa celku týka... no nechýbalo veľa a bol by som vyronil slzu. Príbeh zo života, po rokoch vzťahu príde rutina, človek hľadá "vzrušo", chytí osud pevne do rúk a zaľakne sa... docvakne mu, čo môže stratiť, človek by si myslel, že už je neskoro, no nie je... aaa happy end, úžasne 4/10 (potrebujem na CSFD do komentov vkládať smaily, hlavne toho čo krúti očami) ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Má to své momenty (Caseyho neschopnost lhát vede) a skvěle načrtnuté charaktery,ale místo toho,aby se šlo do hloubky,film spíš jen snaživě proplouvá po povrchu vztahových lapálií,nevyužívá velkou část naznačených linek (více Kennyho a Izzyho!) a soustředí se na toho parchanta v hlavní roli,ke kterému si snad ani nejde vytvořit pozitivní vztah.A na ty čtyři se zkrátka nedostanu už z toho důvodu,že Jason Reitman dokáže s několika sehranými herci,chytlavými songy a scénářem "ze života" hrát úplně jinou ligu. 70 % ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Poslední polibek je trochu rozporuplný, i když velmi slušný a povedený film - na jedné straně skutečně dobře odpozorované vztahy, výstižné modely lidských charakterů, chemie partnerských vztahů opravdu funguje a v hereckých kreacích ožívá, na straně druhé je ale film plný neskutečně kýčovité hudby, kterou si tvůrci patrně chtěli zajistit přízeň teenagerského publika (neboť žánru teenagerské komedie je dosti poplatná) a z romantických pasáží se místy stávají reklamní znělky. Škoda. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama