Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zase zabili Ferdinanda! Tentokrát to byl ten malej šikmookej, co vzhlíží k desetimetrové soše Kim Ir-sena z poza kupky sena. Byl to Fer Di-nand - jen pro přesnost, než mi zase někdo začne vyčítat, že vím hovno o filmech. Zkrátka a dobře, po vzoru mladšího bratříčka (s tím blonďákem, co má frňák do zatáčky) se rozhodli natočit amíci alternativní verzi, tentokrát se zmařeným výsadkem, a bystřejší již tuší, v Severní Koreji. Výsadek dopadne katastrofálně, protože ti hercí jsou neschopná deprimovaná hovada a nikdo z nich netuší, že nejlepší zbraň sídlí přímo v bílým Baracku. Ušaté torpédo zde, prosím: http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/000/084/84656_2a8417.jpg?w700 Budete je nesnášet víc, než čtyři z tanku a psem. Naštěstí je hned na začátku postřilí skupina korejských ošetřovatelů brambor, načež odlétne s naloženým valníkem. Pak teprve přijde zlá OSA. Inu, kdo v sobě najde dostatek sebezapření a zároveň obrovskou dávku entuziasmu a patriotismu k americké vlajce, film možná i dokouká. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vezmeme-li v potaz, že se jedná o D2DVD pokračování, tak musím říct, že se jedná o velmi zručně natočený kousek...jo jasně, je tu plno blbostí a nelogických okjurů...ale na to v tomto případě sere pes. Film nenudí a o to tu myslím šlo. Navíc ani jednička na tom z hlediska reality nebyla vůbec dobře.. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, bylo mi jasné, že to nebude ani zdaleka tak dobrý jako první díl (se kterým to nemá vůbec nic společnýho - klidně se to mohlo jmenovat jen Osa zla) ale tohle bylo opravdu hóóóódně slabý. Film má špatné herce, kteří kecají samý blbosti (hl. hrdina pronáší hrdinský hlášky typu: "nikdo mi tu nezemře" atd.), dále si film hraje na velice vážný akční film (scény s Pentagonu mi připomínaly Skálu) ale do toho má hodně daleko občas zazní hudba, která vzdáleně přípomíná Hanse Zimmera (když má zrovna špatný den) ale to by tu možná ani nevadilo kdyby film vynikal v něčem jiném. Např. v akčních scénách. Ale i zde film totálně padá na hubu. Akce tu skoro není a když už je tak je velice špatně natočená (kameraman buď používá rychlé střihy nebo si hraje na autenticitu se zběsile rozklepanou kamerou) do toho se občas použije nějaký ten počítačový trik, který je ale stejně hrozný jako celý film. Takže ruce pryč. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nicolas Gonzales - (Robert James) +++ Matt Bushell - (Neil ´Spaz´ Callaghan) +++ Keith David - (Scott Boytano) +++ Ben Cross - (Tim Mackey) +++ Peter Coyote - (Prezident USA Adair T. Manning) +++ Bruce McGill - (Generál Norman T. Vance) +++ Hudba: Pinar Toprak +++++++++++++ Toto pokracovanie ma od jednotky dost daleko. Jednak mi tu chybaju hviezdy typu Hackman-Wilson, citelne bolo vidiet lacnejsiu produkciu, kamera bola az moc triasava teda nepriehladna. Scena, kde americkemu vojakovi udierali klinec do ruky, bola dost brutalna, rovnako ako aj vyber klinca, avsak o to viac som sa cudoval o par minut alebo hodin neskor, ked si ten vojak veselo kadeco prehadzoval bez stipky bolesti, akokeby reziser a herec zabudli, ze ta jeho ruka je poriadne zranena. Dej mi uplynul sice pomerne rychlo, ale bolo to dost slabe............... 12.07.2008 ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Oproti jednicce lepsi. Ale v cem vlastne? No rozhodne tady byla uzasna hudba a velice zajimava kamera. No a to je asi tak vse. Jinak opet americkej patos. Trochu mi tam chybel zapornej hrdina, tady dokonce byli i kladasove v nepratelske uniforme :-)) usmevne ze? Lacinej pribeh, postavy se moc nerozvijeli a ten konec uz me ani neprekvapil, byl ubohej v jednicce a tady kluci americky taky nezklamali. Takze 3 hvezdicky a to jen diky hudbe. No uz se nemuzu dockat trojky :-)) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama