Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

gogo76 

všechny recenze uživatele

V úvodných aj záverečných titulkoch je obraz prestrihovaný všemožnými skutočnými zábermi z bieleho domu aj Severnej Kórei, ktoré by mali navodiť pocit reálnej hrozby alebo minimálne vierohodnosť. To čo sa začne diať po zoskoku z lietadla , sme videli tisíckrát. Nevadilo by to, keby akčné scény neboli tak roztrasené, krátke, neprehľadné a v niektorých momentoch aj trápne. Americký trpiaci hrdina je snímaný spomalene, zo všemožných uhlov a divák trpí pri obrazovke rovnako. Prvý diel mám fakt rád, je to príjemná akčná jazda. Bohužiaľ toto je iba trápny, podpriemerný príživník. 50%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli osudy světa leží na takovýchle "elitních" jednotkách, tak to potěš koště, páč se první polovinu chovaj jak parta retardů. Druhá polovina je zase k uzoufání nudná. Prostředí KLDR je sice lákavé, ale scénář je neskutečně céčkový a nezajímavý. Herecké výkony naprosto zapomenutelné, akce šíleně nezáživná. Kameru nejspíš dostal na starosti někdo v posledním stádiu Parkinsona se snahou hrát si. Jinak nechápu proč tam je takové množství zpomalovaček, zrychlovaček a sekaček. Do toho tři prdele filtrů a tomu všemu vévodí rozlítaná kamera. Tohle teda ne. 1* za celkem zajímavé prostředí. S původním filmem to krom názvu nemá společného naprosto nic a tedy doporučuju ho ignorovat. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako když český vermut nalijete do lahve od Cinzana. Kdo má chuť na klipově střižený záznam z pomyslné mise hrdinných amerických vojáků v severokorejském pekle a nevadí mu scénáristické nesmysly, úsměvný vojenský patriotismus hrdinů, roztřesená kamera i zcela nevěrohodné jednání Severokorejců i Američanů, ten zakotvil před televizní obrazovkou u tohoto filmu správně. Kupodivu jsem se nenudil, čemuž se nyní divím, když mi dochází, co jsem sledoval. Ale už jsem byl, pravda, konfrontován s horšími filmy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mať tento film trošku lepšieho režiséra a hlavne kameramana, mohol vyzerať trošku inak. Pokiaľ nie je zvládnutý príbeh, čakal som aspoň sľubnú akciu, ale ona nie a nie prísť. Pekne je vidno ako sa celý film šetrí rozpočet na záverečný výbuch a nakoniec tomu nasvedčuje aj demencia tvorcov, keď pilot zadelí: "Z radarového dosahu Severnej Kórei sa dostaneme, keď preletíme na Kazachstan a za štyri hodiny sme naspäť v Soule!" Tak to už hraničí s chujovizmom. Keby sa to aspoň netvárilo ako megafilm, ktorý chce spraviť dieru do sveta. 45%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akční "béčko" se spoustou nelogických a absurdních jednání postav a scén. Za nepřátelskou linií je to opravdu zlé, ale je mi divné, že se nikdo z těch korejců nenaučil střílet. Jedná se o novodobé Komando, protože hlavního hrdinu naučili všemu, i tomu, jak se vyhnout kulkám. Ba co víc, on dokázal přežít výbuch jaderné hlavice. :-) No, řekl bych, že jde spíše o "céčko".... Zajímavosti: "Patnáctka" ... né, nejedná se o nezletilou dívku, nýbrž o hřebík, kterým mučili našeho amerického "ninju" :-) 30% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama