Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola dobrá francúzska zábava, to isté by sa dalo povedať aj o dvojke a v podstate aj trojka bola pozerateľná. A na štvorku som sa pochopiteľne dosť tešil. Nanešťastie, ide o absolútne zbytočné pokračovanie bez žiadnej vyslovene vtipnej scény, humor je vrcholne otravný a herecké výkony biedne. Potenciál taxíku bol využitý len v úvode a mám pocit, že piaty diel by som už do konca ani nezvládol. Už toto bola pre mňa dosť náročná vec. Už nikdy Taxi 4! /10%/ ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Ten nový taxík vypadá dobře, ale to je asi tak všechno. První díl byl dobře natočený, originální a vtipný. Druhý díl byl, jak už to u dvojek býva, prostě slabší, ale taky pobavil. Bohužel si Gérard Krawczyk neuvědomil, že po slabší dvojce by měl taxík zaparkovat a v žádném případě nevyjíždět vstříc třetímu dílu, což se stalo. Potom ovšem mistr režisér natočil toto a to už nezlobte se, to pomalu přestává být vtipnééééé! A já ten taxík měl tak rád... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To byla jízda! Jako když nasednete do taxíku, který stojí na špalkách, protože mu zrovna ukradli všechny čtyři kola.. Samy Naceri by už měl pomalu směrovat svou drožku do kovošrotu, protože zplodiny retardovaného humoru začínají znečišťovat ovzduší a akčních scén je méně než v taxíku Aleše Hámy. Luc Besson zaslouží klepnout přes své nenechavé producentské prsty, neboť evidentně neví, kdy přestat.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní série Taxi, která v prvním i druhém dílu předvedla slušnou akci a dostatek humoru, měla skončit hodně slabou trojkou, kterou nad vodou zapomnění udržela pouze předtitulková scéna se Sylvestrem Stallonem a velmi podařené úvodní titulky alá Bond. Jinak to byla podprůměrná akční komedie. Bohužel Luc Besson chtěl dojnou krávu úplně dorazit a tak zplodil naprosto nudnou, neakční šaškárnu, která nudí už od úvodní dementní scény s Djibrilem Cissé a ukazuje, jak nudným způsobem jde natočit akční komedii. Zbytek už je pouze o dementní šaškování Bernarda Farcyho jako zcela praštěného komisaře Giberta. O nic víc v tom filmu snad ani nejde. Na závěr jedna akce s Petrou a Émilienem a o ničem střílečka. Auto taxi se ani nezahřeje, je tam úplně k ničemu. Tento film nemá čím zaujmout a 20 % si zaslouží snad jen proto, že jsem se párkrát slušně zasmál. Až se za to skoro stydím. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Martin Boissau (sound): 1 Black Eyed Peas "Pump it" ,2 Sniper "Quoi qu'il arrive" ,3 Kery James feat. Anissa Stili "Symphonie d'amour" ,4 Melissa feat. Akhenaton "Avec tout mon amour" ,5 J-Mi Sissoko feat. Lino "Ghetto" ,6 Bakar "Etre un homme" ,7 Shy'm "Victoire (remix)" ,8 El Matador "Génération Taxi" ,9 Tunisiano "Rien a foutre" ,10 Saian Supa Crew "Mets les gaz" ,11 K-reen feat. Ol Kainry "Anticonformiste" ,12 Médine "Les contraires" ,13 Mafia K'1 Fry "On vous gene..." ,14 Mélissa feat. Khaled "Benthi" ,15 Tairo feat. Diam's "Qui on appelle ??" ,16 Sir Samuel "Frérot" ,17 Akil "Nahreg alik" ,18 Sinik "Ennemi d'état" ,19 Nessbeal feat. K-Reen "Légende d'hiver" ,20 Rim'K feat. Gimenez.e "Hommage" ,21 L.I.M. feat. Larsen & Boulox "Taximan" ,22 Grodash "Ennemi public" ,23 Kalash L'Afro (Berreta) "Retour a la base", ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)
  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)

Reklama

Reklama